Humanscale | Ergonomisch Adviseur

Humanscale | Ergonomisch Adviseur Ergotherapie Nederland

gemotiveerde zelfstarter met een achtergrond in ergotherapie

In deze commerciële rol ben je verantwoordelijk voor omzetgroei voornamelijk bij bestaande klanten. Je richt je op kantoorinrichters en beïnvloeders zoals (interieur)architecten en arbodiensten. Met jouw overtuigende, vakkundige adviezen zorg je dat zij de voorkeur geven aan de oplossingen van Humanscale. Je bezoekt de klanten regelmatig en je vergezelt hen, indien gewenst, naar projecten ter plaatse. Daarnaast denk je mee over marketingacties en vertegenwoordig je Humanscale op nationale en internationale beurzen. Je werkt samen met de Country Manager Benelux vanuit een klein, stijlvol kantoor aan de IJhaven in Amsterdam.

Gevraagd wordt een ondernemende, gedreven adviseur die graag zijn eigen werk en activiteiten organiseert. Je bent sterk in het aanbrengen van focus zodat je prioriteit geeft aan de juiste zaken. Jouw profiel:

  • Een afgeronde bachelor Ergotherapie of vergelijkbaar.
  • Enkele jaren relevante werkervaring.
  • Enige commerciële ervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is pre.
  • Pro-activiteit, uitstekende communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en een flinke dosis overtuigingskracht.

Humanscale biedt een uitdagende rol met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je krijgt de gelegenheid om jouw kennis te combineren met je commerciële kant. Humanscale beschikt over een gezond klantportfolio met flinke groeipotentie. De werksfeer is informeel en je maakt deel uit van een intern internationaal netwerk van professionele, gedreven collega’s. Er is sprake van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket zoals een vast contract en een auto.

Interesse? Solliciteer via www.mercuriurval.nl. Je vindt de vacature met de zoekterm “Humanscale” of ref.nr. 3405. Voor meer informatie bel je met Parel van der Plas, consultant bij Mercuri Urval, 010 – 282 86 00. Zie ook www.humanscale.com.

Humanscale, een van oorsprong Amerikaans bedrijf, ontwerpt en produceert sinds 1983 ergonomische oplossingen voor op en rond de kantoorwerkplek. De innovatieve stoelen, monitorarmen, verlichtingsarmaturen en andere ergonomische producten zijn ontwikkeld om gezonder en efficiënter te kunnen werken en zodoende de kwaliteit van het kantoor te verbeteren. Humanscale hanteert een duidelijke filosofie: als goed design een functioneel probleem simpel en elegant oplost, is het resultaat altijd eerlijk en tijdloos. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York en verspreid over Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië en Zuid-Afrika bevinden zich showrooms, kantoren, productiefaciliteiten en distributeurs resulterend in wereldwijde dekking. Om de kansen in Nederland optimaal te benutten is Humanscale op zoek naar een Ergonomisch Adviseur.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑