Intramed

Intramed Ergotherapie Nederland

Intramed 1“Toen we hadden vastgesteld dat we steeds meer tijd verloren aan onze administratie, was de stap naar de praktijksoftware van Intramed snel genomen. Het meedenken en de steun van de helpdesk is een waardevolle toevoeging.”

Intramed is de meest gebruikte praktijksoftware met een volledig Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van waaruit u gemakkelijk digitaal kunt declareren.
In Intramed zijn speciale functies voor de Ergotherapeut opgenomen. Deze staan genoemd op onze website. Zelf uitproberen? Dat kan, onze software kunt u drie maanden kosteloos gebruiken in uw praktijk, zonder verplichtingen.

Door de ontwikkelingen in de (para)medische markt en het inspelen van Intramed op de behoeften daarvan verschuift Intramed van administratief pakket naar één geïntegreerde oplossing voor administratie en beroepsinhoudelijke zaken.

Intramed 2Alleen software leveren, daar geloven we dus niet in. Daar is de zorgmarkt veel te grillig voor: Continu zijn er veranderingen in de organisatie en financiering van de zorg. Die veranderingen volgen we niet alleen op de voet, we zitten er ook met onze neus bovenop. Intramed werkt daarom intensief samen met alle relevante partijen in de zorg; uiteraard met onze klanten, de diverse brancheorganisaties en diverse zorgverzekeraars, de overheid en de onderzoekswereld.
Met uw keuze voor Intramed weet u als organisatie en zorgverlener zeker dat u voor een toekomst- en bedrijfszekere oplossing bij een service-gerichte partner hebt gekozen!

Intramed 3Kijk voor meer informatie op de website van Intramed.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑