Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen Ergotherapie Nederland

Zorgtotaal 18 t/m 20 maart

Zorgtotaal 5Van 18 t/m 20 maart vindt Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste platform in de Benelux voor professionals werkzaam in de zorg. Hier vindt u een compleet aanbod van de nieuwste producten, technieken en diensten voor de intramurale- en de thuiszorg. Ook op het gebied van ergotherapie.

Het complete spectrum van de zorg in de spotlights
Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld sessies bijwonen over hoe dementerende ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen en wordt de kwaliteit van medische hulpmiddelen uitvoerig besproken.

Langer zelfstandig met de juiste hulpmiddelen
Het huidige overheidsbeleid streeft ernaar om mensen nog langer zelfstandig thuis te laten wonen. Dit vereist de nodige aanpassingen in woningen. Zorgtotaal springt in op deze ontwikkeling met een breed aanbod aan slimme, ingenieuze ergonomische innovaties. Van tilliften tot aangepast meubilair en kleine hulpmiddelen: alles om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren en klanten de beste zorg mogelijk te kunnen bieden.

Zorgtotaal 3Beweeg mee met de decentralisatie
De kwaliteit van zorg wordt steeds belangrijker, met name in de context van de huidige decentralisatie en toenemende concurrentie tussen zorginstellingen. Hoe maakt u het onderscheid? Zorgtotaal biedt u niet alleen de helpende hand met een groot aanbod van innovatieve (totaal)oplossingen, maar verschaft u ook inzicht en kennis over bijvoorbeeld de overheveling AWBZ-zorg naar gemeenten. Wat zijn de gevolgen voor uw organisatie en u als professional? Hoe kunt u uw cliënt de best mogelijke zorg leveren, terwijl u zich blijft onderscheiden van de concurrentie? Praktische overwegingen als kostenbesparing en efficiëntie worden hierbij niet uit het oog verloren.

Zorgtotaal 1Service van de zaak
Iedere zorgprofessional streeft naar een optimale hulpverlening die past bij de cliënt. Hoe levert u net dat beetje extra dat in menig optiek het verschil kan maken? Uw servicegerichtheid speelt hierbij een grote rol. Hoe kan uw mate van betrokkenheid, de manier waarop u naar uw cliënt luistert en een hands-on mentaliteit hier bijvoorbeeld aan bijdragen? U ontdekt het op Zorgtotaal.

Gratis toegang
Op www.zorgtotaal.nl kunt u zich registreren voor een gratis toegangsbadge


Bezoek de liever thuis! beurs

Foto1 Liever Thuis BeursDe ontwikkelingen binnen de ouderenzorg volgen elkaar in snel tempo op. Naast de veranderende wet- en regelgeving, komen er steeds weer nieuwe producten en initiatieven op de markt die ouderen helpen comfortabel, veilig en zelfstandig te blijven wonen. Maar welke producten en diensten zijn interessant voor u als ergotherapeut, wat zijn de nieuwste innovaties en wat kunt u de komende jaren nog verwachten?

Plezierig oud worden begint nu
De liever thuis! beurs biedt praktische informatie om prettig oud te worden. De concrete oplossingen bieden veelal gemakken waar je, ongeacht de leeftijd, plezier van hebt in de dagelijkse bezigheden. Uiteraard hoeft het leven niet minder prettig of comfortabel te zijn op hoge leeftijd.

In één dag weer op de hoogte
Op de beurs vinden ouderen en professionals alle antwoorden, mogelijkheden en oplossingen die veilig én comfortabel ouder worden in eigen huis mogelijk maken: woningaanpassingen, inrichting, elektronica, mobiliteit, communicatiesystemen en hulp in huis. Maar ook is er veel te ontdekken bij de workshops en lezingen die bezoekers, maar ook professionals, gratis kunnen bijwonen

Foto3 Liever Thuis BeursVraag nu gratis uw toegangskaart aan!
Wij bieden u een mooie kans om gratis en vrijblijvend de liever thuis! beurs te bezoeken. 
Klik op deze link om direct een gratis kaartje aan te vragen.

 

Beurs info liever thuis! Arnhem
Wanneer: woensdag 11 en donderdag 12 maart 2015
Waar: Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem
Openingstijden: dagelijks van geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Beurs info liever thuis! Haaglanden
Wanneer: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober 2014
Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12 Rijswijk
Openingstijden: dagelijks van geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Beurs info liever thuis! Eindhoven
Wanneer: donderdag 26 t/m zaterdag 28 november 2015
Waar: Beursgebouw, Lardinoisstraat 8 Eindhoven
Openingstijden: dagelijks van geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.lieverthuisbeurs.info


 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑