ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

Onder de naam ErgoAcademie organiseert Ergotherapie Nederland bij- en nascholing voor ergotherapeuten, maar ook congressen en inhoudelijke evenementen. Al dan niet in samenwerking met andere partijen. Deze activiteiten worden uitgevoerd op initiatief van Ergotherapie Nederland. Maar de vereniging staat ook open voor initiatieven van  derden die onder de vlag van ErgoAcademie bij- en nascholing willen verzorgen. Inhoudelijke kwaliteit en relevantie voor het beroeps staat hierbij voorop. Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Neem dan contact op met Angélique Vugts of Diana Elsinga via ergoacademie@ergotherapie.nl.

De activiteiten van ErgoAcademie zijn voor leden van Ergotherapie Nederland altijd veel voordeliger dan voor niet-leden. Een extra reden om lid te worden. De ErgoAcademie is CRKBO geregistreerd, waardoor wij BTW vrij kunnen factureren. De cursusvoorwaarden van de ErgoAcademie kunt u hier downloaden. Klik hier voor de klachtenprocedure. Algemene informatie over accreditatie vindt u hier.

 


ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:Cursus School AMPS (5 daagse)

Eerstvolgende cursus: 10 september 2018

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »


Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Eerstvolgende cursus: 25 september 2018

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »


Basiscompetenties Motiverende gespreksvoering (2 dagen)

Eerstvolgende cursus: 2 oktober 2018

In samenwerking met Merel van Uden (de Vraag Centraal) organiseert ErgoAcademie de training Basiscompetenties Motiverende Gesprekvoering: Motiverende gespreksvoering Mensen met chronische aandoeningen staan voor de opgave nogal wat veranderingen in... Lees verder »
Avondsymposium ‘Ergotherapie ontzorgt’

Eerstvolgende cursus: 25 oktober

Avondsymposium voor huisartsen, praktijkondersteuners huisartsen (POH) en ergotherapeuten – Afgelast wegens het geringe aantal aanmeldingen Huisartsen en hun praktijkondersteuners (POH’s) hebben dagelijks te maken met complexe... Lees verder »Scholing ‘De ergotherapeutische re-integratiecoach’

Eerstvolgende cursus: 31 oktober 2018

Binnen en buiten de geijkte kaders van de zorg liggen volop kansen. Nieuwe toepassingen van ergotherapie en nieuwe markten. Steeds meer ergotherapeuten houden zich bezig met vraagstukken rondom arbeid. Een vakgebied bij uitstek voor ondernemende en... Lees verder »

Opfrisworkshop DTE

Eerstvolgende cursus: 13 november 2018

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »Timemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Eerstvolgende cursus: 23 november 2018

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.” “Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan... Lees verder »Cursus ESI (Evaluation of Social Interaction) (3-daagse)

Eerstvolgende cursus: 28 t/m 30 november 2018

Please click here for the English version of de course information ESI is een relatief nieuw ergotherapeutisch instrument waarmee de kwaliteit van de sociale/interactieve vaardigheden bij personen vanaf 2 jaar beoordeeld kan worden. Bij bijna alles... Lees verder »

Post-HBO Kinderergotherapeut

Eerstvolgende cursus: 3 september 2018

De post-HBO opleiding Kinderergotherapeut is een onderdeel van de specialisatie Kinderergotherapeut.  Bouw mee aan de kinderergotherapie in Nederland! De vier opleidingen Ergotherapie hebben in opdracht van Ergotherapie Nederland en als vervolg op... Lees verder »Dè NLP Practitioner Opleiding voor Ergotherapeuten

Eerstvolgende cursus: februari 2019

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten,... Lees verder »


Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑