ErgoAcademie

ErgoAcademie Ergotherapie Nederland

Onder de naam ErgoAcademie organiseert Ergotherapie Nederland bij- en nascholing voor ergotherapeuten, maar ook congressen en inhoudelijke evenementen. Al dan niet in samenwerking met andere partijen. Deze activiteiten worden uitgevoerd op initiatief van Ergotherapie Nederland. Maar de vereniging staat ook open voor initiatieven van  derden die onder de vlag van ErgoAcademie bij- en nascholing willen verzorgen. Inhoudelijke kwaliteit en relevantie voor het beroeps staat hierbij voorop. Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Neem dan contact op met Angélique Vugts of Diana Elsinga via ergoacademie@ergotherapie.nl.

De activiteiten van ErgoAcademie zijn voor leden van Ergotherapie Nederland altijd veel voordeliger dan voor niet-leden. Een extra reden om lid te worden. De cursusvoorwaarden van de ErgoAcademie kunt u
hier
 downloaden.  Klik
hier
 voor de klachtenprocedure. Algemene informatie over accreditatie vindt u hier.


ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:Post-HBO Specialisatie Kinderergotherapeut

Gepubliceerd op 24-04-17

Bouw mee aan de kinderergotherapie in Nederland! Specialisatie kinderergotherapeut van start januari 2017! De vier opleidingen Ergotherapie hebben in opdracht van Ergotherapie Nederland en als vervolg op het Profiel Specialisatie Kinderergotherapeut... Lees verder »


17 juni 2017: PPN-Startersdag

Gepubliceerd op 07-04-17

  PPN – STARTERSDAG 2017 ‘Starten en samenwerken in de eerste lijn!’ Werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf... Lees verder »


Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 04-04-17

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »
Cursus DTE

Gepubliceerd op 25-03-17

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »


11 september: Cursus SchoolAMPS (5 daagse)

Gepubliceerd op 20-03-17

Cursus SchoolAMPS (5-daagse) (Assessment of Motor and Process Skills voor in school) De SchoolAMPS is ontwikkeld voor ergotherapeuten om een leerling in de schoolse omgeving te observeren. Het is van oorsprong een Amerikaans instrument maar door de... Lees verder »
Timemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Gepubliceerd op 12-03-17

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.” “Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan... Lees verder »Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑