Maatwerk kindermeubilair

Maatwerk kindermeubilair Ergotherapie Nederland

Maatwerk Kindermeubilair heeft een nieuwe service: pasmiddagen. Op de eerste woensdag van elke maand kunnen ouders en kinderen terecht in Arnhem om een stoel uit te proberen. Of om gewoon eens rond te kijken.

Het is belangrijk om aangepast meubilair goed te introduceren. Ouders zijn vaak bang dat hun kind te veel gaat opvallen en een buitenbeentje wordt. Terwijl het kind zelf het juist heel stoer kan vinden, zo”n bijzondere tafel of stoel. Een pasmiddag maakt het allemaal toegankelijk en het is heel vrijblijvend.

Vind je een meubel niet mooi of fijn, dan kies je iets anders.  Een aangepast meubel is een flinke investering, dus dat is heel erg zonde van het geld als het niet voldoet. Tijdens zo”n middag kunt u de meubels bekijken -want het is ook nog een kwestie van smaak – en proberen. De mensen van Maatwerk passen de maten ter plekke aan en soms hebben ze diverse varianten van een meubel.

Ook het verstellen van meubilair komt aan de orde. Hoe gaat een zitting hoger of lager? Is de hoogte van het ladeblok prettig? De Maatwerk meubels zijn modulair, dus als een onderdeel verslijt of te klein wordt, kan dat eenvoudig worden vervangen.

Maatwerk maakt modulaire systemen voor nu en straks met veel vakmanschap en is door productie in huis sterk service gericht.

Maatwerk Revalidatie Techniek
Nieuwe Havenweg 5
6827 BA Arnhem
tel +31 (0)26 351 22 47
fax +31 (0)26 443 79 50
mail: sales@kindermeubilair.nl

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑