Kinos is op zoek naar een Ergotherapeut (schouderspecialist) voor 32-40 uur per week

Kinos is op zoek naar een Ergotherapeut (schouderspecialist) voor 32-40 uur per week Ergotherapie Nederland

Standplaats: Den Bosch / Nijmegen

Ben jij een proactieve ergotherapeut die enthousiast wordt van de behandeling van de bovenste extremiteit en in het bijzonder de schouder? Denk jij in mogelijkheden en zet je net dat stapje extra voor je patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze organisatie:

Kinos is een onderdeel van Handtherapie Nederland met een keten van multidisciplinaire handencentra met 29 vestigingen verspreid over Nederland. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met complexe schouderproblemen en mensen met hand- en polsproblemen. We bieden zowel eerstelijns fysio- en ergotherapie als tweedelijns medisch specialistische revalidatie.

De uitdaging:

In deze afwisselende en uitdagende rol behandel je patiënten met complexe schouderproblemen (oa neurologische schouderproblemen en chronische klachten). Als ergotherapeut richt je je op energiemanagement en gedragsverandering van de patiënt binnen de multidisciplinaire revalidatie. Je adviseert over belasting en belastbaarheid en houd je bezig met het functioneren binnen het activiteiten en participatie domein. Als het nodig is ondersteun je op onze afdeling hand- en polsrevalidatie waar we patiënten behandelen met complexe handproblematiek.

In deze rol werk je nauw samen met onze fysiotherapeuten, revalidatieartsen, de psycholoog en de handchirurgen van Xpert Clinic en het Radboud Ziekenhuis. Samen leveren wij geïntegreerde zorg van de hoogste kwaliteit.

Dit ben je:

Een enthousiaste collega die denkt in oplossingen. Iemand die geduldig is en een groot inlevingsvermogen heeft. Je bent een flexibele teamspeler die het uitdagend vindt om patiënten met complexe problematiek van de bovenste extremiteit te behandelen.

En verder;

  • HBO diploma ergotherapie en ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • Ervaring in de revalidatiezorg (must);
  • Bereid je te specialiseren binnen de schouder-, hand en polsrevalidatie.

Dit bieden we:

Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een informele, vooruitstrevende en snel groeiende organisatie. Wij bieden je een marktconform salaris en mogelijkheden om te groeien. En, je krijgt de kans om je middels cursussen verder te specialiseren in schouderklachten.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag je CV en motivatie. Deze kun je sturen naar recruitment@handtherapie.nl, t.a.v. Silvie van Brussel.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑