Klimmendaal | Ergotherapeut

Klimmendaal | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

 

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor het team Kind en Jeugd, locatie Kroonpad te Apeldoorn, zoeken wij een

Ergotherapeut
28 uur gemiddeld per week, meer uren inzet per week i.v.m. schoolvakanties vrij
contract uren zijn gekoppeld aan waarneming, ook zijn er extra uren mogelijk i.v.m. groei, tijdelijk contract tot uiterlijk tot 1 januari 2020

Wat worden jouw werkzaamheden?
Als ergotherapeut onderzoek en behandel je kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Het opstellen en uitvoeren van een behandelplan, het adviseren en coachen van kind en ouder,  zijn onderdelen van je dagelijks werk. De werkzaamheden vinden plaats in interdisciplinair verband onder de medische verantwoordelijkheid van een revalidatiearts. Er is een intensieve samenwerking met leerkrachten van de school. We werken samen volgens het uitgangspunt Eén kind, één plan. Je werkt zowel individueel als in een klas of groep met de kinderen.

Welke patiënten ga je begeleiden?
Op dit moment is de vacature gericht op kinderen in de leeftijd van 4-20 jaar op de schoollocatie het Kroonpad.  Diagnoses die veel voorkomen zijn CP, DCD, NAH, NMA.

Wat vragen wij?   

  • je bent in het bezit van het diploma ergotherapie;
  • je hebt ervaring in het werken met kinderen in interdisciplinair verband;
  • je hebt affiniteit en/of ervaring in het samenwerken in een schoolsetting;
  • je bent bekend met diverse diagnostiek voor kinderen;
  • je hebt ervaring met klinisch redeneren van kinderen met complexe problematiek;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met kinderen met CP, DCD, NAH, NMA;
  • je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • je bent flexibel, creatief, ondernemend en stressbestendig;
  • je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen (salarisschaal FWG 55 min. € 2.665,- en max. € 3.917,- bruto per maand), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.

Is je interesse gewekt?
Solliciteren kan tot en met 18 februari a.s..
Het streven is om de gesprekken te houden op maandag 25 februari 2019.

Je kunt via website: www.klimmendaal.nl solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Yvonne Wichers Schreur op telefoonnummer 06-20631078 of per mail: y.wichersschreur@klimmendaal.nl. Mocht je vragen hebben over het indienen van jouw sollicitatie dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 026-3526830.
Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑