KwadrantGroep | Ergotherapeut

KwadrantGroep | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Wil jij een uitdagende baan als Ergotherapeut in de volwassenen- en ouderenzorg voor 24 uur per week? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zoeken met ingang van 1 oktober 2018 –  1 april 2019 een energieke en flexibele collega die voor onze dynamische organisatie de handen uit de mouwen wil steken.
Het betreft een tijdelijke aanstelling, met goede perspectieven voor een vaste aanstelling!

Over de functie
De afdeling ergotherapie bestaat uit 10 enthousiaste ergotherapeuten die werkzaam zijn over de 3 merken van de KwadrantGroep: Palet, Elkander en de Friese Wouden. De ergotherapeutische werkzaamheden hebben betrekking op de WLZ, intramurale locaties, kleinschalig wonen, dagbehandeling, revalidatie en de eerste lijn.
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de eerste lijn, bij cliënten thuis, in het werkgebied rond Drachten, Burgum en Heerenveen.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van het diploma ergotherapie en je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister.
  • Ervaring met zelfstandig werken in de eerste lijn, een afgeronde scholing DTE en wordt als een pre gezien.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en beheerst de Friese taal passief.
  • Ook ben je in het bezit van rijbewijs en auto.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van de verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.
Wij zijn er voor alle inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Het KG Behandelteam
Het KwadrantGroep Behandelteam bestaat uit 6 multidisciplinaire teams. De behandelaars van Palet, De Friese Wouden en Elkander zijn volledig gespecialiseerd in complexe problematiek en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied bij ouderen en chronisch zieken. Behandelaars doen Advies, Behandeling, Consult & Diagnose, ook in de thuissituatie en werken samen in Multidisciplinaire behandelteams. Bij elke behandeling staat de sociale benadering centraal: niet alleen om de aandoening of ziekte heeft onze aandacht nodig, maar ook de gevolgen die de ziekte of aandoening heeft op het sociale leven en welbevinden van de cliënt.
De behandelteams werken nauw samen met o.a. (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en huisartsen om zo de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënten te bevorderen, zowel intra- als in toenemende mate ook extramuraal. Daarbij is het gezamenlijke doel: cliënten op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis te laten wonen of als dat niet (meer) lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk wonen in ons verpleeg-en verzorgingshuis.

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief binnen een dynamische omgeving. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 55. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tijdelijk, maar met goede perspectieven op ene vaste aanstelling.

Interesse
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vóór 20 september 2018 online op deze vacature en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Xenia Gerdez, Ergotherapeut, op telefoonnummer 06 130 089 23.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑