LUMC | Ergotherapeut Revalidatiegeneeskunde

LUMC | Ergotherapeut Revalidatiegeneeskunde Ergotherapie Nederland

In het kort
vacaturenummer : A.19.SB.MM.21
sluitingsdatum     : tot en met 10 maart  2019

Ergotherapeut Revalidatiegeneeskunde, Leiden

De functie
Ben je een ergotherapeut en op zoek naar een baan waarbij je meer kan doen dan alleen het onderzoek naar en de behandeling van de gevolgen van ziekten? Dat kan bij ons in het LUMC.

Als ergotherapeut binnen het klinisch Functioneel Herstelteam van de afdeling Revalidatiegeneeskunde combineer je ergotherapeutische behandelingen met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en lever je een actieve bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied. Je wordt vanuit de afdeling Revalidatiegeneeskunde ingezet als ergotherapeut binnen het klinisch Functioneel Herstelteam, bestaande uit ergotherapie, logopedie en fysiotherapie. Hierbij houd je je voornamelijk bezig met de zorg voor patiënten die klinisch opgenomen zijn in het LUMC, met name op de afdelingen Neurologie, Neurochirurgie, Intensive Care en Medium Care.

 Werken bij het LUMC
Je werkt op de afdeling Revalidatiegeneeskunde voor twaalf uur per week binnen het multidisciplinaire team. Vanuit de Revalidatiegeneeskunde werken de ergotherapeuten op bijna alle klinische afdelingen binnen het LUMC. De ergotherapeutische behandelingen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en worden in overleg met de revalidatiearts ingezet. Er is de mogelijkheid om te participeren in wetenschappelijk onderzoek en de ergotherapeuten leveren een bijdrage aan de opleiding van artsen, verpleegkundigen en andere disciplines. De afdeling Revalidatiegeneeskunde heeft een samenwerkingsverband met Revalidatiecentrum Basalt.

Het profiel
Je bent een enthousiaste, toegewijde ergotherapeut die:

  • over hbo- of wo-werk- en denkniveau beschikt;
  • geregistreerd is in het kwaliteitsregister paramedische beroepen;
  • ervaring heeft in een (academisch) ziekenhuis;
  • dienstverlenend is en goed kan samenwerken;
  • flexibel is en gemotiveerd is om binnen een academische setting te werken;
  • interesse heeft in kwaliteitsverbeteringsprojecten en mee wil werken aan wetenschappelijk onderzoek.

Het aanbod
Je werkt in een dienstverband van 12 uur per week. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van vier maanden in verband met zwangerschapsverlof. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.969,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Meer informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.werkenbijhetlumc.nl. Daarnaast kun je contact opnemen met dr. Sven Schiemanck, afdelingshoofd, Revalidatiegeneeskunde, telefoon 071 529 84 58.

Solliciteren
Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 10 maart 2019 ons sollicitatieformulier in. Je kunt ook direct solliciteren via www.werkenbijhetlumc.nl.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑