LUMC | Ergotherapeut

LUMC | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergotherapeut m/v, Leiden

De functie
Ben jij een en enthousiaste en bevlogen ergotherapeut die graag ervaring op wil doen in het ziekenhuis? Dan ben jij wellicht binnenkort onze nieuwe collega! Als ergotherapeut verleen je zorg aan patiënten die een chronische en vaak gecompliceerde reumatische aandoening hebben. Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam van artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en maatschappelijk werkers.

Het profiel
Wij zoeken een ervaren ergotherapeut met een hbo-diploma Ergotherapie. Je bent een initiatiefrijke en flexibele collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed. Het spreekt voor zich dat de patiënt bij jou altijd centraal staat. Tevens ben je geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedische beroepen, heb je affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en ben je bereid hierin te participeren.

Ons aanbod
Je werkt in een dienstverband van 24 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor de duur van het zwangerschapsverlof van onze collega: van 1 februari tot 1 juni 2017. Jouw werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag en éénmaal per drie weken werk je ook een dinsdagmiddag. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.778,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).

Werken bij het LUMC
In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan de verbetering van de gezondheidszorg. We streven naar de hoogste kwaliteit – of het nu gaat om patiëntenzorg, onderzoek of onderwijs, opleiding of bij- en nascholing. Je komt te werken op de afdeling Reumatologie Ambulante Zorg (RAZ), een specialisme dat volop in ontwikkeling is. Op de afdeling RAZ wordt multidisciplinaire teamzorg geboden aan patiënten die (toenemende) beperkingen ervaren in het dagelijks functioneren ten gevolge van een reumatische aandoening.

Meer informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.lumc.nl/vacatures. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met mevrouw Willeke Balkenende-Kisman, verpleegkundig teamleider, afdeling Reumatologie Ambulante Zorg, telefoon 071 529 86 88. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw Linda Vink, ergotherapeut, afdeling Reumatologie Ambulante Zorg, telefoon 071 526 46 62.

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren
Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 30 november 2016 ons sollicitatieformulier in. Je kunt ook direct solliciteren via www.lumc.nl/vacatures.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑