Meander Medisch Centrum | Ergotherapeut

Meander Medisch Centrum | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Binnen ons ziekenhuis werken vele disciplines samen onder het motto “Gewoon beter”.
Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

De afdeling revalidatiegeneeskunde is een regionaal centrum voor revalidatie, dat zich richt op de revalidatiegeneeskundige diagnostiek, advisering en behandeling van mensen met verlies van functioneren t.g.v. ziekte, aandoening of ongeval. De positionering van de afdeling binnen Meander maakt revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met dreigende beperkingen en handicaps in een vroeg stadium mogelijk. Hierbij wordt er nauw samengewerkt met andere medische disciplines.

Ons primaire doel is het bieden van  professionele patiëntenzorg. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

Wij zijn op zoek naar een

Ergotherapeut

18 uur per week, vacaturenummer: 16/207

Functieomschrijving
Je werkt als ergotherapeut binnen de poliklinische afdeling Revalidatiegeneeskunde voor kinderen op verwijzing van de revalidatie en/of kinderarts.
Je taakgebied bestaat uit het behandelen van kinderen tussen de 0 en 18 jaar met diverse en merendeels complexe problematiek. Doelgroepen zijn o.a kinderen met CP ,DCD en jongeren met chronisch vermoeidheid en pijn.

De hulpvragen vanuit de doelgroepen zijn divers en liggen vooral op het gebied van de fijne motoriek, schrijven, planmatig handelen, en op het gebied van in de aanvraag voor hulpmiddelen.

Je werkt binnen  een enthousiast en deskundig multidisciplinair team.

De werktijden zijn verspreid over 3 dagen in de week waarbij de maandag een verplichte werkdag is.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor deze werkzaamheden dien je in het bezit te zijn van het diploma ergotherapie en geregistreerd te staan in het kwaliteitsregister.
Je hebt affiniteit en bij voorkeur kennis en ervaring met onze specifieke doelgroepen . Je bent flexibel en een team player die goed in staat is zelfstandig te werken. Je stelt het kind en zijn omgeving centraal.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in fwg 55, met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.774,00 bij een volledig dienstverband.

Informatie
Je kunt tot 20 december a.s. reageren op deze vacature.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marita Bluekens, teammanager revalidatiegeneeskunde , via telefoonnummer 033 – 850 5050.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑