Middin -Dienst Behandelzaken Rijswijk | Ergotherapeut

Middin -Dienst Behandelzaken Rijswijk | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Over Middin

Midden in de wijk, midden in de samenleving een zo prettig mogelijk bestaan leiden. Omringd door de mensen die je belangrijk vindt. Dat is wat Middin voor haar ruim 4000 cliënten nastreeft. Want wij willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische stoornis of ouderdom. Bij ons kiest de cliënt zelf hoe hij wil leven. Kan hij de dingen doen die bij hem passen. Want samen leven is samen durven en doen. Waar nodig helpen wij met zorg en ondersteuning. Op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra, in heel Zuid-Holland. Daarbij hebben we één uitgangspunt: Wat kan er allemaal wél?

Omschrijving locatie

Dienst Behandelzaken biedt met ruim 80 medewerkers medische, paramedische en agogische behandeling en begeleiding in de gehele organisatie. De ondersteuning wordt geboden aan cliënten, de teams op locaties en soms organisatiebrede inzet (projecten).

Wat ga je doen als Ergotherapeut?

Onze kinderen ervaren diverse problemen, vaak veroorzaakt door een ontwikkelingsachterstand en stoornissen in het autistisch spectrum. Hierdoor zijn de meesten niet in staat het reguliere onderwijs te volgen.

Als ergotherapeut ga je samen met de andere specialisten (gedragsdeskundigen, artsen en paramedici) de uitdaging aan om deze functie vorm te geven. Je werkt intensief samen met de dagelijkse begeleiders van deze kinderen zowel op het kinderdag centrum als op de woning. Met name bij thuiswonende kinderen is er veel contact met ouders.

In deze multidisciplinaire samenwerking, ligt de nadruk op het diagnosticeren en adviseren op het gebied van SI problematiek. In 2018 zal er ook ruimte zijn voor het behandelen van deze kinderen. Naast de SI omvat het werk ook advisering over zithouding en voorzieningen, zowel binnen locaties van Middin als bij de cliënten thuis.
Daarnaast maak je deel uit van de vakgroep ergotherapie met collega’s, die werkzaam zijn binnen en buiten het werkgebied jeugd & gezin.

Het betreft een functie voor 28-36 uur.  Werktijden/ werkdagen:  in overleg.

De ingangsdatum van deze functie is per direct.

Voor de functie van Ergotherapeut vragen wij van jou:

  • ervaring als SI therapeut met een diploma Ergotherapie is vereist
  • een registratie in het kwaliteitsregister is gewenst

Tevens ben je cliëntgericht en je kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent gedreven en wil kwalitatieve zorg verlenen aan kinderen met een beperking en hun omgeving. Ook ben je in staat actief bij te dragen aan de specialistische kennisontwikkeling van het vakgebied. Verder heb je een onderzoekende en lerende houding met uitstekende communicatieve en verbindende vaardigheden. Maar bovenal zoeken wij een enthousiaste collega met een duidelijke visie op- en affiniteit met jeugd en gezin.

Voldoe jij aan bovenstaande criteria, dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Wij bieden

Als je bij Middin werkt, kun je rekenen op veel zelfstandigheid en een inspirerende werkomgeving. Bovendien zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden net zo persoonlijk als onze werkwijze. Binnen een meerkeuzesysteem kies je zelf wat jij het belangrijkst vindt. Daarnaast krijg je bij ons medewerkersvoordelen: korting op verzekeringen.

  • een zelfstandige en verantwoordelijke functie
  • MKSA (het inwisselen van arbeidsvoorwaarden), opgenomen in de CAO, biedt medewerkers van Middin jaarlijks mogelijkheden om tijd of bruto salaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden (fietsplan, tegemoetkoming contributie vakbond, tegemoetkoming contributie beroepsvereniging)
  • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO-GHZ, betaling geschiedt in FWG 55 (maximaal € 3847,- op basis van een 36-urige werkweek)
  • eindejaarsuitkering van 6,75%

Wil je solliciteren op deze functie reageer dan via deze link:

https://www.werkenbijmiddin.nl/vacatures/vacature_ergotherapeut_458160_11.html 

Meer weten?

Voor meer informatie omtrent de functie kan er contact opgenomen worden met Jan van Akkooi (teamleider behandelzaken/organisatie) op telefoonnummer 06 196 792 82.

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving en Selectie op telefoonnummer 070 372 35 48.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑