no image

Gepubliceerd op 16-01-18 | Categorie:

NIVEL arbeidsmarktonderzoek

Beste leden,

In de nieuwsbrief van afgelopen donderdag heeft een oproep gestaan om deel te nemen aan het NIVEL arbeidsmarktonderzoek. Helaas was de opgegeven link in het nieuwsbericht niet juist waardoor deelnemen niet mogelijk was. Hierbij de juiste link:

https://nivel.premiumsurvey.datacoll.nl/nq.cfm?q=C0F3DA8D-71A1-4CD6-94D6-3FBF9FFEE0F7

Mocht deze link het toch niet doen: dan kunt u de enquête via het nieuwsbericht op onze site benaderen:

Doe mee aan het NIVEL arbeidsmarktonderzoek!

Onze excuses voor het ongemak en alvast hartelijk dank voor uw deelname!

____________________________________________________________________

Ergotherapie richtlijn bij QVS officieel gepresenteerd

Vorige week dinsdag is in het Radboudumc de Ergotherapie richtijn bij QVS officieel gepresenteerd. Ton Satink en Edith Cup hebben in opdracht van Ergotherapie Nederland deze richtlijn samengesteld. De richtlijn is officieel aangeboden aan Q-support en Ergotherapie Nederland en zal onderdeel zijn van de kwaliteitsstandaard multidisciplinaire zorg Q-koorts.

Bij de presentatie was een grote vertegenwoordiging patiënten met q-koorts aanwezig. Zij geven aan dat de behandeling van een ergotherapeut bij chronische vermoeidheid als gevolg van Q-koorts een grote positieve bijdrage levert aan hun kwaliteit van leven. Dat ergotherapie effectief blijkt te zijn om Q-koorts patiënten te leren omgaan met de veranderingen in hun dagelijks leven, kunt u ook lezen in ons Ergotherapie Magazine nr 5 van 2017.

Ergotherapie richtlijn bij QVS (link)

 Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑