no image

Gepubliceerd op 16-03-18 | Categorie:

Laatste oproep deelname NIVEL arbeidsmarktonderzoek / Support beurs

LAATSTE REMINDER  NIVEL arbeidsmarktonderzoek

Heeft u al deelgenomen aan het NIVEL arbeidsmarktonderzoek?

Tot op heden ligt de respons een stuk lager dan bij het vorige onderzoek. We willen uiteraard graag een goede afspiegeling van het werkveld, vandaar deze laatste reminder. Zou u zo vriendelijk willen zijn de vragenlijst alsnog in te vullen als u dit nog niet heeft gedaan én deze mail door te sturen naar collega’s die deze nieuwsbrief niet ontvangen? De vragenlijst blijft beschikbaar tot 15 april.

Door inzicht te geven in uw werksituatie en uw mening te geven over uiteenlopende actuele onderwerpen, wordt uw stem gehoord.  De vragen gaan over uw werk als ergotherapeut, maar hebben ook betrekking op werk waarin u de achtergrond van de ergotherapie gebruikt/toepast/inbrengt. Dit kan zijn in het onderzoek, advisering of werk op het gebied van zorg en welzijn, arbo- en/of WMO (bijv. jobcoach, beweegcoach, trajectbegeleider of WMO-deskundige).

Uw deelname helpt ons erg vooruit, onder meer om de resultaten van het onderzoek te kunnen gebruiken in ons eigen beleid en bij het onder de aandacht brengen van de rol van de ergotherapeut in de gezondheidszorg.

Afhankelijk van uw situatie kost het invullen van de online vragenlijst vijf tot vijftien minuten. De vragenlijst is beschikbaar via de volgende link:

www.nivel.nl/ergotherapie

Bij voorbaat hartelijk dank!

________________________________________________________________

OPROEP  Support beurs – Jaarbeurs Utrecht / woensdag 30 mei – zaterdag 2 juni 

Eind mei wordt opnieuw de Support beurs georganiseerd in de jaarbeurs in Utrecht. Dit is een beurs voor cliënten met een beperking waar je onder andere veel informatie kunt halen over grote en kleine hulpmiddelen. Ook dienstverleners en diverse verenigingen zijn er aanwezig.

Ook Ergotherapie Nederland is er vertegenwoordigd met een grote stand (in hal 8). Voor de stand zijn we op zoek naar enthousiaste leden-ergotherapeuten die de stand samen met ons (het bureau) willen bemensen. De bedoeling is dat er elke dag woensdag t/m zaterdag een ergotherapeut aanwezig is met iemand van het bureau samen. Op deze manier kunnen we cliënten goed te woord staan en ook concreet van advies voorzien.

Wil je ons hierbij helpen en kan je een dag(deel) ons komen versterken? Stuur dan een e-mail naar eballegeer@ergotherapie.nl. Dankjewel! Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑