Nieuw Unicum | Ergotherapeut

Nieuw Unicum | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Stichting Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning,  verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en al dan niet cognitieve beperkingen ten gevolge van complexe progressieve neurologische aandoeningen. Nieuw Unicum ontwikkelt zich momenteel tot een nationaal expertisecentrum op het gebied van progressieve MS. Onze kernwaarden zijn ambitie, innovatie en toewijding. Met 425 medewerkers en 90 vrijwilligers bieden wij aan ruim 250 cliënten vanuit 5 locaties alle door de WLz gefinancierde functies. Onze populatie cliënten met gevorderde multiple sclerose (MS) intra- en extramuraal groeit gestaag.

Wij zoeken met spoed een ondernemende

ERGOTHERAPEUT, 20 uur per week

De ergotherapeut is werkzaam op de afdeling paramedische dienst. De verschillende professionals van Nieuw Unicum werken nauw met elkaar samen in multidisciplinair verband en nemen deel aan het MDO (Multidisciplinair overleg).
Naast patiëntgerichte taken verrichten de professionals specifieke taken in het kader van de verdere ontwikkeling van Nieuw Unicum tot landelijk expertisecentrum, zoals het ontwikkelen en geven van trainingen, lezingen en workshops aan collega-professionals.

Wij zijn op zoek naar een ergotherapeut die een bijdrage levert aan deze ontwikkeling en in staat is om innovatie en verandering op het vakgebied van ergotherapie vorm te geven.

Voor meer informatie over Nieuw Unicum verwijzen wij naar onze website: www.nieuwunicum.nl.

Functieprofiel
U onderzoekt, behandelt en begeleidt na verwijzing van de behandelend arts individuele cliënten met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van cliënten in woon- en leefsituaties.
U maakt daarbij gebruik van voorzieningen, schrijft deze voor en geeft advies ten aanzien van voorzieningen ten behoeve van zowel de individuele cliënt als voor de organisatie in het geheel. U informeert de arts (huisarts en/of externe verwijzer), de medebehandelaars en het MDO (multidisciplinair overleg) met betrekking tot de bevindingen en levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.
U levert een bijdrage aan ontwerpen, bijstellen en vaststellen van het zorgbeleid, van protocollen, het jaarwerkplan behandelzaken en het jaarverslag behandelzaken vanuit de eigen deskundigheid.
U levert een bijdrage aan de ontwikkeling van Nieuw Unicum als expertisecentrum.
U verzorgt klinische of instructielessen, lezingen en workshops op het gebied van ergotherapie.

Functie-eisen
Een afgeronde hbo opleiding ergotherapie is vereist. Een aantal jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting. Uitgebreide productkennis omtrent hulpmiddelen en aanvullende kennis op het gebied van MS strekt tot aanbeveling.
Het is van belang om in een multidisciplinair teamverband constructief samen te werken en de rol van de afdeling ergotherapie inhoud te geven. Registratie in het kwaliteitsregister voor paramedici is vereist.

Competenties
Nieuw Unicum heeft als kerncompetenties: ambitieus, innovatief en toegewijd. Van alle medewerkers wordt verwacht dat ze deze competenties bezitten en ook in de praktijk laten zien. Daarnaast worden de volgende functie specifieke gedragscompetenties gevraagd: prestatiemotivatie, overtuigingskracht, probleemanalyse, sensitiviteit en samenwerken.

Informatie
Bent u op zoek naar een loopbaan met een uitdaging? Wilt u zich specialiseren in progressieve MS en uw kennis delen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden onze medewerkers een loopbaan in een professionele werkomgeving. Opleiding en ontwikkeling staan bij ons centraal.

De functie is ingedeeld in schaal 55 van de CAO-gehandicaptenzorg. Het maximum salaris bedraagt € 3.798 bruto bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-gehandicaptenzorg. Daarnaast kent Nieuw Unicum een regeling fietsenplan en een aanvullende reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw J.E. Kuijer, coördinator paramedische dienst. Telefoon: 023 –  576 11 66.

Sollicitatie
Herkent u zichzelf in dit profiel? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren. Uw gemotiveerde sollicitatie kunt u per e-mail richten aan personeelszaken@nieuwunicum.nl of via het sollicitatieformulier op onze website: www.nieuwunicum.nl .

Het streven is om de vacature zo spoedig mogelijk in te vullen.

Over Nieuw Unicum
Nieuw Unicum heeft in oktober 2015 de 32e plaats behaald in de top 50 in de categorie “organisaties tot 1000 medewerkers” van het Beste Werkgevers Onderzoek. Dit is het grootste onderzoek van Nederland dat gericht is op het beoordelen van werkgeverschap en is uitgevoerd door Effectory in samenwerking met Intermediair.nl.

Tevens is Nieuw Unicum genomineerd voor de Vernet Health Ranking award. Met een 9,5 als waardering voor onze verzuimcijfers over 2015 hoort Nieuw Unicum bij de 3 beste organisaties uit de gehandicaptenzorg.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.                                     Versiedatum 24-05-2016

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑