Nieuws Ergotherapie

Hoofdlijnenakkoord paramedische zorg gesloten

Gepubliceerd op 19-06-17

Vandaag 19 juni 2017 hebben zorgverleners en zorgverzekeraars (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Keurmerk Fysiotherapie, Paramedisch Platform Nederland (PPN), Patiëntenfederatie Nederland, Zorgverzekeraars Nederland... Lees verder »

Jubileumactie: draag leden aan en krijg korting

Gepubliceerd op 23-05-17

Dit jaar bestaat EN 60 jaar!

Zestig jaar waarin we veel voor elkaar hebben gekregen in onder andere belangenbehartiging, (internationale) contacten, professionalisering en diensten voor onze leden. Dat konden we alleen... Lees verder »

Ledenraadpleging: nieuwe CAO ziekenhuizen

Gepubliceerd op 23-05-17

Beste leden,

FBZ en de andere werknemersorganisaties hebben, mede namens Ergotherapie Nederland, in de nacht van 15/16 mei een principeakkoord bereikt met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) voor een nieuwe Cao Ziekenhuizen.... Lees verder »

Vragenlijst voor het gebruik van richtlijnen

Gepubliceerd op 11-05-17

Beste collega ergotherapeut,

Richtlijnen spelen een belangrijke rol in de Nederlandse gezondheidszorg en ondersteunen professionals en de patiënt in de besluitvorming over passende zorg. Het kenniscentrum Zorginnovatie en de opleiding... Lees verder »

Opfrisworkshop DTE

Gepubliceerd op 25-04-17

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »

17 juni 2017: PPN-Startersdag

Gepubliceerd op 25-04-17

Op zaterdag 17 juni organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, wederom een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015... Lees verder »

Opfris-/vervolgcursus AMPS (2-daagse)

Gepubliceerd op 25-04-17

Heb jij de 5-daagse cursus AMPS (Assessment of Motor and Process Skills) gedaan? Zou je graag je kennis over de AMPS weer opfrissen? Geef je dan op voor de vervolgcursus ‘AMPS’ van twee dagen bij Ergotherapie Nederland.

Lees verder »

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑