Nieuws Ergotherapie

Voorjaarsbijeenkomsten 2020 REN-commissies

Gepubliceerd op 20-02-20

Wil jij meebouwen aan een onderlinge verbinding tussen ergotherapeuten in de regio ter bevordering van de beroepsontwikkeling van de individuele ergotherapeut? Een rol spelen in de positionering van de ergotherapie op regionaal vlak door het... Lees verder »

Special kids Pakistan gaat voor kinderrolstoelen

Gepubliceerd op 17-02-20

Karin Murk, kinderergotherapeut en actief commissielid bij Ergotherapie Nederland is in de maand februari naar Pakistan. Dit keer samen met Anneke Dinkla, fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Nadat Karin 3 jaar lang in Pakistan heeft... Lees verder »

Even voorstellen… Commissie Richtlijnen

Gepubliceerd op 06-02-20

De Commissie Richtlijnen inventariseert en beoordeelt landelijke richtlijnen, standaarden en protocollen die relevant zijn voor de ergotherapie en geeft op de website van Ergotherapie Nederland een actueel overzicht van deze documenten. Lees verder »

Stand van zaken kostenonderzoek Paramedische Zorg

Gepubliceerd op 29-01-20

Op 28 januari heeft bestuurlijk overleg plaatsgevonden over het kostenonderzoek paramedische zorg waarbij VWS, ZN, KNGF, SKF,  NVD,  EN, VVOCM, NVLF en NVH aanwezig waren. In gezamenlijkheid is besloten om de komende weken te gebruiken om de... Lees verder »

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑