Gepubliceerd op 21-04-14 | Categorie: Nieuws

ALV 2014: Nieuw onderzoek naar rendement ergotherapie

Op de drukbezochte 75e ALV van Ergotherapie Nederland is besloten dat er een onderzoek wordt gestart naar de maatschappelijk rendementen van ergotherapie.  Het onderzoek wordt uitgevoerd door SEO. Dit onderzoeksbureau heeft een grote reputatie op dit gebied.

ALV 24 april 2014-1Jaarrekening
De jaarrekening is toegelicht door bestuurder Theo van der Bom. Deze is met algemene stemmen goedgekeurd en er is decharge verleend aan de bestuurder. Ook het jaarverslag werd met algemene stemmen (en met complimenten) goedgekeurd.

 

 

 

ALV 24 april 2014-3Profielen
Het profiel specialisatie kinder-ergotherapeut en het profiel specialisatie hand-ergotherapeut zijn vastgesteld. Beiden kregen unanieme instemming van de vergadering. De auteurs werden uitgebreid bedankt en in de bloemen gezet.

Benoeming
Marja Feeburg is benoemd tot lid van de Raad van Toezicht. De vereniging stemt in met het beeïndigen van de werkzaamheden van de Raad van Advies.

 

ALV 24 april 2014-5Nieuwe website
Tot besluit van de avond werd de nieuwe website van Ergotherapie Nederland gepresenteerd. De website is is veel sneller en beter doorzoekbaar. Documenten kunnen op verschillende manieren worden gevonden. En door het gebruik van beeldmateriaal is de website visueel veel aantrekkelijker geworden. Aan de reacties op Twitter te zien zijn de aanwezige leden enthousiast over de nieuwe mogelijkheden.

 

Foto impressie

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑