Gepubliceerd op 06-01-15 | Categorie: Nieuws

CEE nu ook Online via CEO-Ergotherapie.nl!

Als ergotherapeut is het belangrijk te weten hoe uw cliënten over u en uw praktijk denken. Maar niet alleen u wilt weten of de kwaliteit goed is. Ook de overheid en zorgverzekeraars verlangen van u dat u werkt aan uw deskundigheid. Een klantervaringsonderzoek geeft inzicht in de kwaliteit van uw service. De resultaten van het onderzoek kunt u gebruiken voor het verbeteren van uw dienstverlening. Daarvoor heeft Ergotherapie Nederland CEE ontwikkeld. Met twee vragenlijsten: een voor volwassenen en een voor kinderen. Naast de vragenlijsten is er een stappenplan en een handleiding. Ook zijn er formulieren om de antwoorden te verwerken. Deze documenten vindt u hier.

Nieuw in 2015: CEE 0nline!
Vanaf nu is het ook mogelijke om de CEE onderzoeken te doen via http://ceo.ergotherapie.nl. CEO-Ergo is een online dienst van Ergotherapie Nederland en Sobit BV  voor het uitvoeren en verwerken van het klantervaringsonderzoek.

CEO-Ergo samengevat:

  • Bevat beide CEE-vragenlijsten
  • Eenvoudig aanmelden van cliënten (via EPD of online)
  • cliënten worden automatisch uitgenodigd
  • Live rapportage van de resultaten
  • Koppeling met een aantal veelgebruikte softwarepakketten

Kosten
Aan een abonnement op CEO-Ergo zijn kosten verbonden. De reguliere prijs is 158 euro (inclusief btw) per ergotherapeut per jaar. Voor leden van Ergotherapie Nederland zijn deze kosten uiteraard veel lager: slechts 79 euro (inclusief btw) per ergotherapeut per jaar. Klik hier om met CEO-Ergo aan de slag te gaan. Uw lidmaatschapsnummer, die u vindt op uw persoonlijke ledenpas, fungeert als kortingscode.

Op http://ceo.ergotherapie.nl leest u nog veel meer over CEO-Ergotherapie.nl!

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑