Gepubliceerd op 29-11-18 | Categorie: Nieuws

Het Kinderbehandelcentrum Zutphen zoekt een nieuwe collega-therapeut!

Het Kinderbehandelcentrum Zutphen is op zoek naar een nieuwe, fijne collega (zelfstandig, dus niet in loondienst bij ons) die ook behandelingen biedt aan kinderen en jongeren. Zij hebben een multidisciplinair team van logopedisten, orthopedagogen en creatieve therapeut en zijn op zoek naar een nieuwe kinderergotherapeut.

De ruimte is ruim 18 vierkante meter: 3,5 meter bij 5,3 meter en heeft 3 mooie hoge ramen, die open kunnen. Daarnaast is er een airconditioning en een centrale verwarming. Er kan gebruik gemaakt worden van een gezamenlijk keukentje (zonder fornuis), toiletten en de gezamenlijke wachtkamer. Het kinderbehandelcentrum ligt midden in de wijk Waterkwartier en grenst aan het winkelcentrum van het Waterkwartier. Er is dus altijd genoeg parkeermogelijkheid.

De ruimte is per direct beschikbaar. Op dit moment is de kamer gemeubileerd, maar de kamer kan ook kaal verhuurd worden.

Heb jij interesse en wil je meer informatie, stuur dan een bericht naar: Ilse Van Huet (ilse@nieuwemaan.net) of Sanne Van Heerde Dijkstra (info@logopediepraktijkrondomtaal.nl)

Kijk ook op hun Facebookpagina en/of website.

 

Tags: , , , , ,Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑