Gepubliceerd op 28-11-19 | Categorie: Nieuws

Kostenonderzoek: nog enkele heldendaden en KP punten

Zoals eerder vermeld hebben de ergotherapeuten die gekozen zijn via een a-selecte steekproef, fantastisch gereageerd op de oproep mee te doen aan het kosten onderzoek.
De meeste ergotherapeuten die aangeschreven zijn en zich aangemeld hebben, hebben inmiddels ook de ingevulde lijsten retour gestuurd. Ik noem dit de helden van de ergotherapie!
Immers de vragenlijsten zijn lang en soms lastig in te vullen. Maar met behulp van de helpdesk van Gupta lukt het. We hebben nog een paar vragenlijsten nodig. Dus een dringende oproep aan de ergotherapeuten die zich aangemeld hebben maar de lijst nog niet (volledig) hebben ingevuld: verricht alsnog die heldendaad! Vind je het moeilijk de lijst in te vullen dan kun je dus echt de helpdesk van Gupta bellen.

KP-punten voor de deelnemers aan het kostenonderzoek
We hebben advies gevraagd aan het Kwaliteitsregister Paramedici of het mogelijk is voor deelname KP punten te krijgen. Het KP adviseert om de punten bij te schrijven bij:
Activiteit: Participatie binnen een wetenschappelijk fundamenteel of toegepast onderzoek gerelateerd aan de beroepsgroep. Maak gebruik van definitie 3, hetgeen 10 punten oplevert.

Eerdere berichten over het kostenonderzoek

 Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑