Gepubliceerd op 09-03-16 | Categorie: Nieuws

Lucelle van de Ven-Stevens promoveert op “meetinstrumenten binnen handtherapie”!

Op 24 maart promoveert Lucelle van de Ven-Stevens (beleidsmedewerker EN) op “meetinstrumenten binnen handtherapie”. Tijdens haar werk als ergotherapeut/handtherapeut en onderzoeker, verbonden aan het Radboudumc, ontdekte zij dat er geen standaard handfunctieanalyse was voor mensen met een handletsel of handaandoening. In gesprekken met collega’s op (inter-)nationale congressen, werd haar duidelijk dat hier een grote behoefte aan is. Een belangrijke eerste stap hierbij is het bereiken van Europese multidisciplinaire consensus over welke meetinstrumenten gebruikt worden om de functies (stoornissen) en activiteiten (beperkingen) in kaart te brengen.

Dit werd het doel van het project dat uiteindelijk resulteerde in het proefschrift “Clinimetrics in Hand Therapy: Hand Assessment Recommendations for Therapy (HandART)”. U kunt via de website de PDF-versie of een flipbook (via link http://books.ipskampprinting.nl/thesis/501955-vandeven) inzien en/of HIER downloaden.

De verdediging van het proefschrift vindt plaats op donderdag 24 maart om 14:30 uur in de aula van de Radboud Universiteit Nijmegen, Comeniuslaan 2 te Nijmegen. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen maar de verdediging wel bij willen wonen, stuur hierover dan een mail naar promotieLucelle@gmail.com met vermelding van uw naam, uw werkplek en het postadres.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑