Gepubliceerd op 28-04-14 | Categorie: Nieuws

Nieuwe website: voer uw bedrijfsgegevens in!

Ergotherapie Nederland heeft een nieuwe website. Omdat we overgegaan zijn op een nieuw platform en oude bestanden niet te koppelen zijn, is op dit moment ‘Zoek een ergotherapeut’ leeg. U moet opnieuw uw bedrijfsgegevens invoeren (en niet uw lidmaatschapsgegevens)! Daar staan de extra mogelijkheden tegenover. U kunt uw gegevens ook in de toekomst steeds wijzigen. Deze service is alleen toegankelijk voor leden!

Praktische informatie
Als u de website bezoekt kunt u aan de rechterkant inloggen met behulp van uw lidmaatschapsnummer (zie uw lidmaatschapspas) en een algemeen wachtwoord: Nederland (met hoofdletter N). Er verschijnt dan een link ‘Mijn profiel’. Als u daar op klikt krijgt u uw gegevens te zien en kunt meteen kijken of er iets niet klopt en gegevens aanvullen. Het is raadzaam om een eigen wachtwoord te kiezen i.p.v. het algemene wachtwoord. Dit kan door rechts onderaan in het profiel tweemaal een nieuw wachtwoord in te vullen en het geheel op te slaan, dit is eenmalig. Uw gewijzigde gegevens (niet uw wachtwoord) worden automatisch naar onze ledenadministratie gestuurd.

Zoek een ergotherapeut
Nieuw is dat u meteen kunt aanvinken of u in ‘Zoek een ergotherapeut’ wilt worden opgenomen. U heeft vervolgens de mogelijkheid om de gegevens van uw praktijk of instelling te vermelden. Ook is een logo te uploaden en informatie over de praktijk/instelling of afdeling. Omdat praktijken soms op meerdere adressen zijn gevestigd, kunnen 3 praktijkadressen worden ingevuld. Deze gegevens worden vervolgens in ‘Zoek een ergotherapeut’ geplaatst. Daarnaast worden ze gekoppeld aan een Google Maps kaartje met uw adres(sen). De aanvullende informatie komt in een gekoppelde pagina en er komt een doorklik naar de eigen website. Ook social media koppelingen zijn in te voeren. Op korte termijn zullen alle adressen verschijnen in een kaart van Nederland. Ook zoeken op postcode, naam en plaats zijn mogelijk.

Uitbreidingen
In de komende weken worden ook formulieren voor cursussen en bestellingen geplaatst. Hieraan zal een betaalmogelijkheid worden gekoppeld. Bent u ingelogd, dan verschijnt bij het aanmelden voor een cursus niet alleen het bedrag voor leden (veel goedkoper), maar worden uw gegevens automatisch ingevuld.

Verbeteringen
De nieuwe website is gelanceerd tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 24 april door bestuurder Theo van der Bom. De website is op een totaal ander platform gebouwd dan de vorige site. De website is hierdoor veel sneller doorzoekbaar. Documenten kunnen op verschillende manieren worden gevonden. Door het gebruik van beeldmateriaal is de website visueel veel aantrekkelijker. (En we houden ons graag aanbevolen voor foto’s!).

Inmiddels is al heel veel documentatie ingevoerd. En de komende tijd zal deze hoeveelheid alleen maar groter worden. Zo zullen alle artikelen van het Magazine van de laatste jaren worden geplaatst. Daar zit voor het makkelijker zoeken nog een aardige klus aan vast. Alle artikelen, in ieder geval van voor 2012, moeten worden voorzien van een korte inleiding en zoekwoorden. We proberen ze uiteraard zo snel mogelijk geplaatst te hebben.

Mogelijk zult u informatie missen. Bij een website is het heel eenvoudig: wat we niet hebben zit er niet in en is dus niet te vinden. Daarom een verzoek. Mist (en heeft) u informatie die voor uw collega’s van belang is, mail die dan naar en@ergotherapie.nl. Onder vermelding ‘website’. Een webredactie gaat zich met de aanvulling van de inhoud bezig houden.

Het bouwen van een nieuwe website is een enorme klus. En we zullen de komende tijd steeds verbeteringen (moeten) doorvoeren. Dus onze excuses als er hier en daar nog een kleine bug zit of een foto ontbreekt of iets nog niet helemaal perfect werkt. We werken er keihard aan om van www.ergotherapie.nl de beste paramedische website van Nederland te maken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑