Gepubliceerd op 08-04-16 | Categorie: Nieuws

Onderzoek naar ontwikkeling PRO-ergo – help mee!

Op dit moment wordt een Patient Reported Outcome Measure (PROM) specifiek voor de ergotherapie ontwikkeld; de PRO-Ergo genaamd.

Om tot een valide en betrouwbare PROM te komen, moeten diverse deelprojecten uitgevoerd worden. Studenten van de opleiding ergotherapie van de HAN doen hiervoor een praktijkgericht onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Ergotherapie Nederland (Dr. Lucelle van de Ven-Stevens, beleidsmedewerker) en de afdeling ergotherapie van het Radboudumc (Dr. Edith Cup). Een beroepspecifieke PROM is een vragenlijst voor cliënten waarmee voor én na een interventie  de uitkomst vanuit cliëntenperspectief gemeten wordt op het terrein van de ergotherapie.

Bij de ontwikkeling van de PRO-Ergo is de mening van uw cliënten belangrijk. Wij zijn opzoek naar minstens 15 volwassenen (vanaf 18 jaar) die  eerste lijns-zorg ergotherapie hebben (of hebben gehad) en willen meewerken aan een interview tussen 11 april en 1 mei.

Levert u eerste lijns-ergotherapie, ofwel vanuit een eigen praktijk, of vanuit een instelling? Dan willen we u oproepen om uw cliënten te vragen om mee te doen aan een interview. Alvast hartelijk dank!

Wilt u meewerken aan het onderzoek? Stuur dan  een e-mail naar PROergo2016@gmail.com.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑