Gepubliceerd op 18-03-15 | Categorie: Nieuws

Oproep Onderzoek Vitaliteit voor de zorg

Hoe gezond en vitaal bent u? Doe mee aan onderzoek Vitaliteit voor de zorg!
Vanaf 16 maart tot en met 1 mei 2015 kunt u deelnemen aan onderzoek naar de gezondheid en vitaliteit van uzelf en uw collega’s in de zorg.

Doel is inzicht te krijgen hoe vitaal werknemers zijn en op basis van de resultaten zorgorganisaties te adviseren over verbeteringen. Uit eerder onderzoek bleek al dat vitale werknemers beter met veranderingen kunnen omgaan. En dat is van belang in deze tijd van grote veranderingen in de zorg. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst met de thema”s: balans werk-privé, leiderschap en samenwerking, training en ontwikkeling, agressie en geweld, en autonomie op het werk.

Hoe doet u mee?
Deelnemen kan door de online vragenlijst in te vullen op www.vitaliteitvoordezorg.nl. Het onderzoek loopt vanaf 16 maart tot en met 1 mei 2015. Deelname aan het onderzoek is anoniem. Hierdoor is anonimiteit gewaarborgd en privacy gegarandeerd. Gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Deelnemers maken kans op een van de tien VVV bonnen van 50 euro.

Het onderzoek is een initiatief van Stichting IZZ en gebeurt in samenwerking met onderzoeksbureau PwC en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Klik HIER voor meer informatie over het onderzoek.

Tags:Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑