Gepubliceerd op 31-10-14 | Categorie: Nieuws

Patient Reported Outcome Measure (PROM) ergotherapie

Op dit moment wordt een PROM (Patient Reported Outcome Measure) specifiek voor de ergotherapie ontwikkeld; de PRO-Ergo genaamd.

Studenten van de opleiding ergotherapie van de HAN doen hiervoor een praktijkgericht onderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Ergotherapie Nederland (Lucelle van de Ven-Stevens, beleidsmedewerker) en de afdeling ergotherapie van het Radboudumc (Edith Cup). Een PROM is een vragenlijst voor patiënten waarmee voor, tijdens én na een behandeling de medische effectiviteit vanuit patiëntenperspectief gemeten wordt.

Help mee!
Bij de ontwikkeling van de PRO-Ergo is uw expertise als ergotherapeut in de praktijk erg belangrijk. U kunt een bijdrage leveren aan het onderzoek, door deelname aan een focusgroep met ergotherapeuten vanuit verschillende werkvelden. Hiervoor kunnen in totaal 16 ergotherapeuten uitgenodigd worden (8 per focusgroep). Voorafgaand aan de focusgroep krijgt u, ter voorbereiding, een mail met de PRO-Ergo en een korte digitale vragenlijst hierover.

Interesse?
Wilt u meewerken aan het onderzoek? Stuur dan voor 10 november een e-mail naar de aspirantonderzoekers van de PRO.

Tags: ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑