Gepubliceerd op 02-07-14 | Categorie: Internationaal

Wat doet u op Wereld Ergotherapie Dag?

Vandaag (27 oktober) is het Wereld Ergotherapie Dag: DE ideale gelegenheid om uzelf, uw praktijk of afdeling te promoten! In heel de wereld worden op deze dag activiteiten georganiseerd om ons mooie beroep te vieren en de bekendheid er van te vergroten. En uiteraard ook in Nederland; doet u met ons mee?!

Social Media
Inspireer uw collega’s en vertel ons wat u organiseert op Wereld Ergotherapie Dag 2014. Deel dit via Facebook, LinkedIn en Twitter! Twitter met:#WED2014 & @ENergotherapie. En vergeet ook niet om foto”s te delen van uw activiteiten! Dit mag uiteraard ook via Facebook.

Poster
Speciaal voor Wereld Ergotherapie Dag is er een poster gemaakt, deze is te vinden in Ergotherapie Magazine Nr.6 (26 september in de bus). Dus scheur de poster voorzichtig uit en hang deze op in je wachtkamer, op je afdeling of op kantoor!

Hogescholen
Ook op de hogescholen wordt het nodige ondernomen, zo verspreid Hogeschool Rotterdam onder andere stickers met “I love Ergotherapie” en bieden studenten van de HvA zich aan om ergotherapeuten uit het werkveld te helpen bij het organiseren van activiteiten. Hiervoor kan contact opgenomen worden met HvA docent Anna Koel (a.m.koel@hva.nl). Deel je activiteiten via de Facebookpagina voor studenten: Studentenplatform Ergotherapie Nederland.

WFOT
Op de website van de World Federation of Occupational Therapists vindt u informatie over wat er zoal in andere landen wordt ondernomen op Wereld Ergotherapie Dag. Ook vindt u hier promotiematerialen voor op social media, kalenders en banners. Deze materialen zijn helaas niet in het Nederlands beschikbaar.

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑