Gepubliceerd op 11-02-15 | Categorie: Beurzen

Zorgtotaal: het complete spectrum van de zorg in de spotlights

Van 18 t/m 20 maart vindt Zorgtotaal plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het grootste platform in de Benelux voor professionals werkzaam in de zorg. Hier vindt u een compleet aanbod van de nieuwste producten, technieken en diensten voor de intramurale- en de thuiszorg. Ook op het gebied van ergotherapie.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld sessies bijwonen over hoe dementerende ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen en wordt de kwaliteit van medische hulpmiddelen uitvoerig besproken.

Langer zelfstandig met de juiste hulpmiddelen
Het huidige overheidsbeleid streeft ernaar om mensen nog langer zelfstandig thuis te laten wonen. Dit vereist de nodige aanpassingen in woningen. Zorgtotaal springt in op deze ontwikkeling met een breed aanbod aan slimme, ingenieuze ergonomische innovaties. Van tilliften tot aangepast meubilair en kleine hulpmiddelen: alles om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren en klanten de beste zorg mogelijk te kunnen bieden.

Beweeg mee met de decentralisatie
De kwaliteit van zorg wordt steeds belangrijker, met name in de context van de huidige decentralisatie en toenemende concurrentie tussen zorginstellingen. Hoe maakt u het onderscheid? Zorgtotaal biedt u niet alleen de helpende hand met een groot aanbod van innovatieve (totaal)oplossingen, maar verschaft u ook inzicht en kennis over bijvoorbeeld de overheveling AWBZ-zorg naar gemeenten. Wat zijn de gevolgen voor uw organisatie en u als professional? Hoe kunt u uw cliënt de best mogelijke zorg leveren, terwijl u zich blijft onderscheiden van de concurrentie? Praktische overwegingen als kostenbesparing en efficiëntie worden hierbij niet uit het oog verloren.

Service van de zaak
Iedere zorgprofessional streeft naar een optimale hulpverlening die past bij de cliënt. Hoe levert u net dat beetje extra dat in menig optiek het verschil kan maken? Uw servicegerichtheid speelt hierbij een grote rol. Hoe kan uw mate van betrokkenheid, de manier waarop u naar uw cliënt luistert en een hands-on mentaliteit hier bijvoorbeeld aan bijdragen? U ontdekt het op Zorgtotaal.

Gratis toegang
Op www.zorgtotaal.nl kunt u zich registreren voor een gratis toegangsbadgeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑