Gepubliceerd op 23-09-15 | Categorie: Nieuws

27 oktober: Wereld Ergotherapie Dag 2015

Op dinsdag 27 oktober is het Wereld Ergotherapie Dag 2015! In heel de wereld is dit dé dag waarop ergotherapie centraal staat en ergotherapeuten hun vak promoten. Zo ook in Nederland. Doet u mee?

Wereld Ergotherapie Dag is een ideale gelegenheid om ergotherapie én uw praktijk of afdeling onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door het organiseren van een open dag of door contact te zoeken met (locale) media. Zo stond ergotherapeut Jantina Kroese in 2014 met een interview in de Metro!

Publiekscampagne Ergotherapie Nederland
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe publiekscampagne van Ergotherapie Nederland. Begin oktober zijn de vijf posters, met aandacht voor verschillende doelgroepen, te bestellen (en voor leden ook te downloaden) via ergotherapie.nl. Ook in Ergotherapie Magazine nr. 5 zijn de posters te bewonderen.

Social Media
Inspireer uw collega’s en vertel ons wat u organiseert op Wereld Ergotherapie Dag 2015. Deel dit via Facebook, LinkedIn en Twitter. Twitter met: #WED2015 & @ENergotherapie. Vergeet ook niet om foto’s te delen van uw activiteiten op deze dag zelf. Dit mag uiteraard ook via de Facebookpagina van Ergotherapie Nederland.

Wedstrijd voor studenten
Studenten ergotherapie kunnen dit jaar deelnemen aan de wedstrijd ‘Het beste idee voor WED!. Directuer-bestuurder Theo van der Bom roept studenten op om actief mee te doen aan deze wedstrijd in een video op YouTube. Promoot jij ergotherapie op 27 oktober op een grootste en originele manier? Deel je verhaal en foto’s op de Facebookpagina van het Studentenplatform Ergotherapie Nederland en maak kans op leuke prijzen. Meer informatie over deze wedstrijd vind je op de Facebookpagina van het studentenplatform.

WFOT
Op de website van de World Federation of Occupational Therapists vindt u informatie over wat er zoal in andere landen wordt ondernomen op Wereld Ergotherapie Dag. Ook vindt u hier promotiematerialen voor op social media, kalenders en banners. Deze materialen zijn helaas niet in het Nederlands beschikbaar. In de laatste WFOT-nieuwsbrief wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de Wereld Ergotherapie Dag.

Tags: ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑