OCA vestiging Amsterdam | Ergotherapeut

OCA vestiging Amsterdam | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Ergotherapeut

Fulltime (parttime mogelijk)

Eén op de vijf Nederlanders staat iedere dag op met chronische pijn. Soms is de oorzaak van de pijn duidelijk. Maar vaak is dit niet het geval en blijven patiënten pendelen tussen diagnostiek en behandelingen in de eerste lijn. Dit zijn de patiënten die regelmatig terugkeren op het spreekuur van de huisarts: uitbehandeld in de eerste lijn en de pijnpoli brengt vaak ook geen duurzame verbetering.

Voor deze groep met complexe problematiek door chronische pijn klachten heeft OCA revalidatieprogramma’s ontwikkeld. Wij helpen mensen weer optimaal te functioneren en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Met een gedragsmatige aanpak wordt geleerd om stap voor stap de regie in eigen handen te nemen en zo wordt de focus verplaatst van pijn naar beter functioneren.

Voor onze OCA vestiging Amsterdam zoeken we per januari 2018 een nieuwe collega

Een enthousiaste, leuke en goede ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn. Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart, Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team; cliënten (WPN 3-4); met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van cliënten in woon-en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je het MDO (multidisciplinair overleg)team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn
  • Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve  afstemming met teamleden
  • Commerciële / ondernemende instelling
  • Goed relativeringsvermogen
  • Inschrijving in het AGB-register
  • Inschrijving Kwaliteitsregister Paramedici
  • Eigen vervoer is een pré

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconform salaris spreekt voor zich.

OCA is een landelijk netwerk van tweedelijns medisch specialistische revalidatiecentra, aangesloten bij Revalidatie Nederland, gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie. OCA biedt haar programma’s aan vanuit 25 centra verspreid over Nederland.

Informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ben Vreman via telefoonnummer 020-2170040.

Solliciteren

Herken je je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je van harte uit om vóór 08 januari 2018 te solliciteren per e-mail via ben.vreman@oca-amsterdam.nl.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑