Ondernemende en zelfstandige ergotherapeut gezocht | Paradocs Gelderland, 16-20 uur

Ondernemende en zelfstandige ergotherapeut gezocht | Paradocs Gelderland, 16-20 uur Ergotherapie Nederland

Informatie over de instelling
Paradocs bestaat uit 5 ergotherapeuten, 3 ergotherapeuten behandelen alleen kinderen, 1 ergotherapeut behandelt alleen volwassenen en 1 ergotherapeut behandelt zowel volwassenen als kinderen.

Daarnaast bestaat onze praktijk uit 1 kinderfysiotherapeut, een sportinstructeur en een praktijkassistente. Paradocs heeft verschillende praktijklocaties namelijk; in Ede en Veenendaal en we werken voor verschillende instellingen en scholen.

Informatie over de functie
Paradocs is een groeiende en ondernemende praktijk, daarnaast is een van onze medewerksters in blijde verwachting van een baby. Wij zijn, daarom opzoek naar een enthousiaste, ondernemende en zelfstandig werkende ergotherapeut. Het liefst met ervaring en affiniteit met kinderen.

Het gaat om baan van ongeveer 16 – 20 uur.

Wij bieden ergotherapeutische ondersteuning aan kinderen van 0 -18 jaar. Hulpvragen liggen met name op het gebied van de ontwikkeling van de handmotoriek, aandacht- en concentratie, planning, overzicht en uitvoeren van handelingen, zelfredzaamheid en sensomotoriek. Wij streven naar kwaliteit van zorg en werken samen met andere deskundigen.

Het is mogelijk in je functie als ergotherapeut bij Paradocs te werken met zowel kinderen als volwassenen.

Functie eisen
Wij zoeken een ondernemende, zelfstandige ergotherapeut. Wenselijk zijn: ervaring met kinderen, goed functioneren in een klein team, actief en flexibel. Je bent in staat om op een respectvolle wijze contacten met ouders/verzorgers van de kinderen te onderhouden. Flexibiliteit ten aanzien van meer werken wordt op prijs gesteld.

Wijze van solliciteren
Stuur je brief met motivatie en CV naar:
Paradocs; Derkinderenstraat 5; 6717MR; Ede
Of mail Ilon Wolbers: Ilon@Paradocs.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen, telefoon: 0318-796016

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑