Ondernemende ergotherapeut gezocht | regio Eemland

Ondernemende ergotherapeut gezocht | regio Eemland Ergotherapie Nederland

Ondernemende en enthousiaste ergotherapeut gezocht!

Ergotherapie Eemheuvel is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk voor de regio Eemland (Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Leusden en Amersfoort) en Utrechtse Heuvelrug (Maarn, Maarsbergen, Leersum).

De praktijk richt zich op (jong) volwassenen en ouderen en omvat alle reguliere ergotherapie-vragen. Er wordt intensief multidisciplinair samengewerkt met andere zorgprofessional zoals huisartsen, fysiotherapeuten, en thuiszorgorganisaties. De praktijk participeert in buurtzorgteams. De praktijk kent een specialisatie op het gebied van Parkinson, Chronisch pijn en Vermoeidheid, Oncologie, COPD, dementie, NAH en reumatische klachten. Op dit moment werken er 4 ergotherapeuten binnen de praktijk. In verband met uitbreiding werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die in verschillende regio’s inzetbaar is en bereid is in de toekomst meer uren te gaan werken.

Werkzaamheden/functie-inhoud
Onderzoeken, behandelen, begeleiden en adviseren van de cliënten. Onderhouden en versterken van netwerk. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats aan huis bij de cliënt of op een van de praktijklocaties.

Binnen ons team hechten we veel waarde aan collegialiteit en openheid. Wij bieden een gemotiveerd team met veel ervaring waarin er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en we je uitdagen om met eigen ideeën te komen. Zelfstandigheid, ondernemend zijn, enthousiasme en flexibiliteit worden hierbij verwacht.

Functie eisen
– Erkend diploma ergotherapie

– Registratie in het kwaliteitsregister

– DTE gecertificeerd

– Er is geen minimale werkervaring vereist, ook schoolverlaters worden uitgenodigd te solliciteren

– Ervaring en affiniteit in het behandelen van volwassen en ouderen (o.a. Parkinson, Dementie, NAH, COPD, Reumatische klachten, etc)

– Een goede schriftelijke en mondelinge communicatie van de Nederlandse taal

– Beschikking over rijbewijs en auto.

Ons aanbod
We bieden je minimaal 16 uur, meer/andere uren zijn bespreekbaar. Contractvorm kan als zzp-er of arbeidscontract, salaris conform de cao.

Begindatum: Per direct
Solliciteren: Schriftelijke sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag per mail naar: info@ergotherapie-eemheuvel.nl, uiterlijk vrijdag 28 februari.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 5 maart vanaf 15.00 uur. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Bep van Norden/Astrid Guit/Jolijn Welberg, telefoonnummer: 085-0013460.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑