ErgoAcademie

Overzicht cursussen Ergotherapie Nederland Ergotherapie Nederland

ErgoAcademie organiseert de volgende Cursussen, opleidingen, trainingen en studiedagen:


Timemanagement ‘Baas over eigen tijd in de zorg’

Eerstvolgende cursus: 8 april 2019

“Een cursus waar je echt iets mee kunt; je kan er direct mee aan de slag.” “Heel leuk. Goede afwisseling van praktisch doen en input krijgen van de trainer en tenslotte zelf aan het werk ermee.” “Blij dat ik hier mijn (kostbare) tijd aan... Lees verder »
Cursus School AMPS (5 daagse)

Eerstvolgende cursus: 20 tot en met 24 mei 2019

Please click here for the English version of de course information Cursus School Assessment of Motor and Process Skills (School AMPS) Wat is de School AMPS De School AMPS is een ergotherapeutische observatiemethode waarmee kinderen in de klas... Lees verder »

Cursus Directe Toegang Ergotherapie

Eerstvolgende cursus: 11 juni 2019

Cliënten kunnen zonder verwijsbrief van de huisarts naar de ergotherapeut. De Directe Toegang Ergotherapie (DTE) biedt veel kansen en mogelijkheden voor de ergotherapie en voor u als ergotherapeut. Om direct toegankelijk te zijn, is het nodig om... Lees verder »
Cursus ‘CO-OP Approach’ TM

Eerstvolgende cursus: 26 juni & 27 juni 2019 en 30 oktober 2019 (terugkomdag)

Docenten Jolien van Houten en Rianne Jansens geven in samenwerking met de ErgoAcademie de 3-daagse cursus ‘CO-OP ApproachTM’ in Utrecht. In deze 3-daagse cursus leer je om met de interventie Cognitive Orientation to daily Occupational... Lees verder »Scholing ‘De ergotherapeutische re-integratiecoach’

Eerstvolgende cursus: Vanaf 11 september 2019

Binnen en buiten de geijkte kaders van de zorg liggen volop kansen. Nieuwe toepassingen van ergotherapie en nieuwe markten. Steeds meer ergotherapeuten houden zich bezig met vraagstukken rondom arbeid. Een vakgebied bij uitstek voor ondernemende en... Lees verder »


Dè NLP Practitioner Opleiding voor Ergotherapeuten

Eerstvolgende cursus: 13 en 14 september 2019

Met de methodiek NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) leer je niet alleen praktische vaardigheden en technieken om je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit enorm te vergroten, maar ook hoe jij je gedrag en communicatie met cliënten,... Lees verder »


Basiscompetenties Motiverende gespreksvoering (2 dagen)

Eerstvolgende cursus: 24 september & 8 oktober 2019

In samenwerking met Merel van Uden (de Vraag Centraal) organiseert ErgoAcademie de training Basiscompetenties Motiverende Gesprekvoering: Motiverende gespreksvoering Mensen met chronische aandoeningen staan voor de opgave nogal wat veranderingen in... Lees verder »


Dè NLP Master Practitioner Opleiding voor Ergotherapeuten

Eerstvolgende cursus: Vanaf vrijdag 4 oktober 2019

Het enige logische vervolg op de NLP Practitioner opleiding Je hebt al geleerd hoe je jouw (onbewuste) communicatie- en denkpatronen kunt herkennen en ombuigen om nog effectiever jouw cliënten te begeleiden naar een bestaan met zingeving zoals de... Lees verder »


Opfrisworkshop DTE

Eerstvolgende cursus: 10 oktober 2019

Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE (Directe Toegang Ergotherapie) georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE... Lees verder »Cursus ESI (Evaluation of Social Interaction) (3-daagse)

Eerstvolgende cursus: 27 t/m 29 november 2019

Please click here for the English version of de course information ESI is een relatief nieuw ergotherapeutisch instrument waarmee de kwaliteit van de sociale/interactieve vaardigheden bij personen vanaf 2 jaar beoordeeld kan worden. Bij bijna alles... Lees verder »Post-HBO Kinderergotherapeut

Eerstvolgende cursus: 11 maart 2019

De post-HBO opleiding Kinderergotherapeut is een onderdeel van de specialisatie Kinderergotherapeut.  Bouw mee aan de kinderergotherapie in Nederland! De vier opleidingen Ergotherapie hebben in opdracht van Ergotherapie Nederland en als vervolg op... Lees verder »Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑