Blijf langer thuis wonen met een Stannah Traplift

Stannah levert een breed scala aan nieuwe en gereviseerde trapliften, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Zet uw leven in de lift en bel 085-8882740 voor vrijblijvende informatie.


Een oplossing op maatStannah Traplift Ergotherapie Nederland foto 1

Trappen zijn er in alle soorten en maten. Het maakt niet uit of u een steile rechte trap of spiltrap heeft… Stannah biedt een oplossing. Zelfs voor een trap in uw tuin! Naast een oplossing voor uw trap biedt Stannah een breed palet aan stoelen en opties waardoor de configuratie volledig wordt afgestemd op uw behoeften en mogelijkheden.
Stannah biedt extra brede stoelen, maar ook compacte stoelen. Evenals een traplift stoel waar u half staand tegenaan leunt. Deze laatste optie is met name ideaal indien u moeite heeft met knie- en/of heupbuigingen. Al met al zijn er veel mogelijkheden.
Nieuwsgierig? Neem in samenspraak met uw Ergotherapeut contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Snelle leveringStannah Traplift Ergotherapie Nederland foto 2 unieke gordelbediening met 1 hand

Een traplift kan plotseling nodig zijn. Stannah is daarop ingesteld met een levertijd vanaf 3 dagen. De plaatsing zelf duurt meestal slechts 3 uur.
Onze gespecialiseerde installatiemonteurs monteren de lift op uw treden, en laten uw trap mooi schoon achter.

 

Bewezen kwaliteit

Stannah is een familiebedrijf dat in 1867 is opgericht, en zal dit jaar haar 700.000ste nieuwe traplift installeren. Hiermee is Stannah ’s werelds meest gekozen traplift. Stannah bestaat 150 jaar doordat we geloven in mond-tot-mondreclame door kwaliteit te leveren. De Stannah belofte is
niet voor niets ‘wij houden woord!


Gereviseerde trapliftenStannah Traplift Ergotherapie Nederland foto 3 Sadler
Naast nieuwe liften levert Stannah ook gebruikte trapliften van het merk Stannah. Dit is een voordelig alternatief, maar met de kwaliteit die u
van een Stannah lift mag verwachten! De gebruikte liften worden volledig gereviseerd en geleverd inclusief nieuwe accu’s en garantie. De rail
wordt ten alle tijden nieuw geleverd en op maat gemaakt voor uw trap.


Meer informatie

Wenst u meer informatie? Bezoek onze website www.stannah.nl of bel 085-8882740. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse (Vennestraat 4).
De openingstijden van de showroom zijn:
Maandag t/m donderdag         08:30 – 17:00 uur
Vrijdag                                          08:30 – 15:00 uur
Zaterdag en zondag                   gesloten

 Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑