Duxxie: bestel alles voor de zorg thuis makkelijk en snel vanaf één plek

Bestel alles voor de zorg thuis makkelijk en snel vanaf één plek. Gewoon met je smartphone. Hulpmiddelen, steunkousen, smartcare en straks wondzorgmateriaal.

Al veel ergotherapeuten zijn blij met Duxxie, waar zorgprofessionals makkelijk en snel alles voor de zorg thuis regelen. Marieke de Reus (ergotherapeut, Sensire): “Handig: Duxxie mailt direct de bevestiging van de bestelling door naar de familie of thuiszorg.” Registreer je ook gratis via duxxie.nl.

 

 

 

Duxxie is gestart in 2016 en ontwikkelt zich continu, samen met mensen in de zorg, zodat het echt ‘werkt’ in de praktijk. Zo is er ‘track-and-trace’ voor je bestellingen, kun je met een paar kliks de hulpmiddelen weer laten ophalen en past het platform zich straks aan aan wat jij vaak kiest.

 

 

 

 

Najaar 2017 komt Duxxie ook beschikbaar voor cliënten en mantelzorgers. Dan zitten er niet alleen de huidige leenproducten in, maar ook andere producten die je kunt huren of kopen. Duxxie maakt daarbij inzichtelijk wat de zorgverzekeraar van de cliënt vergoed. Ook komen er instructies en advies bij de producten en beoordelingen over leveranciers. Later gaan we in gesprek met gemeenten om bestellen vanuit de WMO makkelijker te maken.

 

 

Registreer je direct via duxxie.nl en probeer het uit! Geef je feedback, zodat het platform steeds beter wordt.

Deze video toont de ambitie van Duxxie in 1 minuut:Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑