Mobiele zorgkamers

Bent u op zoek naar een mobiele zorgkamer? 088zorgkamer heeft een snelle, flexibele en goedkope oplossing voor u.

088zorgkamer 1Aanpaskosten beduidend lager door mobiele zorgkamer
WMO aanpassingen brengen hoge kosten met zich mee. Middels traditionele bouw een woning uitbreiden is kostbaar, eenmalig en niet verplaatsbaar. Om dit te voorkomen biedt 088zorgkamer volledig geoutilleerde zorgkamers aan die altijd weer herplaatst kunnen worden. Scherpe prijs, hoge afwerking en maatwerk zijn de sleutelwoorden binnen dit concept.

Her-inzetbaar
Doordat een zorgkamer vele malen ingezet kan worden zijn de aanpaskosten per cliënt beheersbaar. Steeds meer gemeenten kiezen voor deze flexibele oplossing. Met een lager budget toch kwaliteit leveren kan gelukkig nog in 2015!

Snel leverbaar
Omdat de aanvragen heel verschillend van aard zijn, moet een zorgkamer binnen twee weken leverbaar zijn. Door verruiming van de wetgeving behoeft er anno 2015 geen vergunning meer verleend te worden.

088zorgkamer 3Modellen
Elke situatie is anders, daarom hebben we diverse modellen. Enkel een sanitaire ruimte kan al voldoende zijn. Daarnaast leveren we ook slaapkamers met een sanitaire ruimte. In elke afmeting en afwerking. Standaard of op maat, u zegt het maar. Onze standaard zorgkamer bestaat altijd uit een volledig betegelde badkamer en een betegelde slijtvaste vloer. Dit werkt in de praktijk het beste, zeker als er met hulpmiddelen gewerkt wordt.

Gebruikte zorgkamer
Door de hoge terugkoopwaarde komen er regelmatig zorgkamers retour die weer eenvoudig opnieuw ingezet worden. De “kop” is eraf en dat betekend een voordelige aanschaf maar met de kwaliteit van nieuw. Elke zorgkamer die opnieuw wordt ingezet wordt volledig opnieuw gelakt en gesausd.

Refurbished
Spaarzaam met grondstoffen omgaan, ook 088zorgakmer spaart het milieu door het hergebruik van materialen. Wanneer een zorgkamer omgebouwd moet worden hebben gebruikte materialen onze voorkeur. Denk aan de houten kozijnen, dakkoepels of slijtvaste vloer. En dat voordeel vind u direct terug in onze lage ombouwkosten.

Terugkoopgarantie
Graag denkt 088zorgkamer met u mee in uw situatie. Ook financieel willen we voor u het beste plaatje. Kopen met terugkoopgarantie, inruilen na gebruik of huren voor een korte termijn is mogelijk. Daarnaast bieden we na gebruik een gratis depotstelling om onze klant tijd te gunnen de zorgkamer opnieuw in te zetten.

Meer weten?
Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies? Kijk op onze website www.088zorgkamer.nl en vraag een brochure of adviesgesprek aan. Dit is geheel vrijblijvend. Wij zijn u graag van dienst.

088zorgkamer 2Voordelen 088zorgkamer

  • Snel leverbaar
  • Hoge afwerking
  • Alle maten
  • Hergebruik materialen
  • Terugkoopgarantie
  • Huren mogelijk
  • Gratis opslag na gebruik

Contact
088 zorgkamer.nl
Pascalweg 16
8071 SE Nunspeet
Telefoon verkoop: 088-170 11 10
Telefoon service: 0341-269 801
Email info@088zorgkamer.nlTerug naar boven ↑


Terug naar boven ↑