Bezoek de liever thuis! beurs

De liever thuis! beurs biedt praktische informatie om prettig oud te worden. U kunt deze beurs nu gratis bezoeken.

Plezierig oud worden begint nu
Foto1 Liever Thuis BeursDe ontwikkelingen binnen de ouderenzorg volgen elkaar in snel tempo op. Naast de veranderende wet- en regelgeving, komen er steeds weer nieuwe producten en initiatieven op de markt die ouderen helpen comfortabel, veilig en zelfstandig te blijven wonen. Maar welke producten en diensten zijn interessant voor u als ergotherapeut, wat zijn de nieuwste innovaties en wat kunt u de komende jaren nog verwachten?

De liever thuis! beurs biedt praktische informatie om prettig oud te worden. De concrete oplossingen bieden veelal gemakken waar je, ongeacht de leeftijd, plezier van hebt in de dagelijkse bezigheden. Uiteraard hoeft het leven niet minder prettig of comfortabel te zijn op hoge leeftijd.

Foto3 Liever Thuis BeursIn één dag weer op de hoogte
Op de beurs vinden ouderen en professionals alle antwoorden, mogelijkheden en oplossingen die veilig én comfortabel ouder worden in eigen huis mogelijk maken: woningaanpassingen, inrichting, elektronica, mobiliteit, communicatiesystemen en hulp in huis. Maar ook is er veel te ontdekken bij de workshops en lezingen die bezoekers, maar ook professionals, gratis kunnen bijwonen.

Vraag nu gratis uw toegangskaart aan!
Wij bieden u een mooie kans om gratis en vrijblijvend de liever thuis! beurs te bezoeken. 
Klik op deze link om direct een gratis kaartje aan te vragen.

Dé nationale liever thuis! beurs 24 t/m 26 november 2016

Locatie
Beursgebouw Eindhoven
Lardionoisstraat 8
5611 ZZ  Eindhoven

Toegang
Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Kijk voor meer informatie op: www.lieverthuis.infoTerug naar boven ↑


Terug naar boven ↑