Reade cluster Reumarevalidatie | Handtherapeut/Ergotherapeut

Reade cluster Reumarevalidatie | Handtherapeut/Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

 Handtherapeut/Ergotherapeut

(24-32 uur per week)

“De kleinste verstoring in de motoriek van de hand kan grote gevolgen hebben bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Dit geeft mij veel motivatie om voor elke cliënt weer een oplossing te vinden. Tamara, handtherapeut

Als handtherapeut/ergotherapeut werk je in het handenteam van het cluster Reumarevalidatie op de locatie Dr. Jan van Breemenstraat. De doelgroep bestaat uit complexe chronische handproblematiek (waaronder artritis, artrose en chronische handproblematiek). We bieden daarbij conservatieve en postoperatieve revalidatie aan in een multidisciplinair team, waarbij maatschappelijk werk en/of psycholoog ook onderdeel van het team zijn.

Je werkzaamheden bestaan uit het verrichten van diagnostiek, het geven van oefentherapie, maken van spalken en geven van voorlichting gericht op de inzetbaarheid van de hand. We werken aan de hand van vastgestelde protocollen, waarbij de vraag van de patiënt centraal staat. Onze behandelstrategie is zowel stoornisgericht als psychosociaal waarbij participatie en activiteitenniveau onderdeel kunnen zijn van behandeling. Naast handtherapeut in het handenteam werk je ook als ergotherapeut in het HMS team (gespecialiseerd in revalidanten met een hypermobiliteit syndroom) en voor de doelgroepen binnen de reumarevalidatie (artritis, artrose).

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in het handenteam (bestaande uit handtherapeuten (ergo- en fysiotherapeuten), een revalidatiearts en een Physician Assistant) en het HMS team (bestaande uit een revalidatiearts, fysio-, ergotherapeuten, een maatschappelijk werker en een psycholoog) van het cluster Reumarevalidatie op de locatie Dr. Jan van Breemenstraat. Binnen Reade wordt multidisciplinair gewerkt, je zult dus nauw samenwerken met verschillende disciplines in je team.

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken. Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Ergotherapie en werkervaring met reumatische aandoeningen en/of chronische handproblematiek. Je hebt ervaring in het maken van handspalken en het heeft onze voorkeur dat je staat ingeschreven in het CHT-NL register. Je kan inspelen op ad-hoc situaties, waarbij je daadkrachtig en oplossingsgericht optreedt. We verwachten dat je flexibel bent, zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en in staat bent om multidisciplinair én vraaggericht te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bij werkdruk weet je de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast heb je een respectvolle houding en kijk je over de grenzen van je beroepsgroep heen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 3.917,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55, CAO-Ziekenhuizen). Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op www.reade.nl/readealswerkgever.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Guido Veldkamp, coördinator cluster Reumarevalidatie, telefoonnummer 020-24212290.

Reageren kan vóór 6 februari 2019 via het online sollicitatieformulier op www.reade.nl/solliciteren.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 januari 2019.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. Deze advertentie wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑