Vacature kinderergotherapeut bij Ergotherapie Boxtel

Voor versterking van mijn eerstelijns praktijk in Boxtel e.o. ben ik op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste kinderergotherapeut.

De praktijk:
Bij “Ergotherapie Boxtel” komen kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met vragen op het gebied van de Sensorische Informatieverwerking, fijne motoriek en schrijven, planning/organisatie, aandacht en concentratie, het jonge kind.

“Ergotherapie Boxtel” is gevestigd in ’t Groeihuys, in Boxtel en maakt onderdeel uit van een goed samenwerkend multidisciplinair kinderteam met o.a. (pre-)logopedist, kinderpsychologen, oefentherapie Cesar en diëtist. Het huidige ergotherapie team bestaat uit 2 ergotherapeuten. Je bent meestal met twee therapeuten tegelijk aanwezig.

Wie zoeken wij?
Een aanpakker die het leuk vindt om te pionieren in nieuwe doelgroepen en te werken met nieuwe behandelmethodieken. Je houdt van uitdagende vragen en multidisciplinair werken.
We hopen ons team te versterken met een collega die 3 dagen of meer in de praktijk werkzaam kan zijn. Voor de praktijk is het meest wenselijk om invulling aan de functie te geven op maandag, woensdag en donderdag.
Een freelance werkende ergotherapeut heeft sterk de voorkeur.

Wat hebben wij te bieden?
✓ Werken met uitdagende doelgroepen
✓ Werken in een prettig en ervaren (multidisciplinair) team en mooie locatie
✓ Veel ruimte voor eigen invulling van agenda en doelgroepen

Functie eisen:
✓ Je hebt ervaring met het behandelen van kinderen en daarvoor ook al passende scholing gevolgd. Een afgeronde opleiding op het gebied van sensorische informatieverwerking is forse pré.
✓ Wij vinden het belangrijk om, naast de relatie met het kind, te investeren in de relatie met ouders, systeem rondom het kind en andere behandelaars. Het overleg dat hiervoor nodig is gaat je makkelijk af, zowel in het mondelingen als schriftelijke contact.
✓ Je bent een samenwerker; behandelingen en trajecten worden regelmatig multidisciplinair vormgegeven.

Wanneer je kinderergotherapeut bent en je overweegt een overstap naar (of in) de 1e lijn, maar je hebt vragen over het aantal uur of de dagen, freelance werken of iets anders; neem graag contact met mij op. Waarschijnlijk kunnen we antwoorden vinden op de vragen.

Startdatum: September of Oktober Reageren: Liefst voor 5 Augustus

Mayke Daatselaar
Ergotherapie Boxtel
’t Groeihuys
Liduinahof 35
5281AD Boxtel
Telefoon: 06-526 144 17
Mail info@ergotherapieboxtel.nl