Revalidatie Friesland zoekt ergotherapeuten in Meppel en Emmeloord m/v

Revalidatie Friesland zoekt ergotherapeuten in Meppel en Emmeloord m/v Ergotherapie Nederland

Locatie Meppel 32 uur per week
I.v.m. ziekte zoeken we per direct een ergotherapeut voor de poliklinische revalidatie op locatie Meppel, in eerste instantie voor ca 6 maanden. De revalidatieafdeling op de locatie Meppel  is een samenwerkingsverband tussen Revalidatie Friesland en de Isala klinieken. De grootste doelgroepen die je behandelt zijn neurologie en chronische pijn. Je werkt zelfstandig en veelvuldig samen met andere disciplines.

Locatie Emmeloord 24 uur per week
I.v.m. zwangerschapsvervanging zoeken we per 24 augustus een ergotherapeut voor de poliklinische revalidatie op locatie Emmeloord. Het betreft een tijdelijk contract met kans op verlenging.  De revalidatieafdeling op de locatie Emmeloord  is een samenwerkingsverband tussen Revalidatie Friesland en het Antonius Ziekenhuis.  De grootste doelgroepen die je behandelt zijn neurologie en chronische pijn. Je werkt zelfstandig en veelvuldig samen met andere disciplines.

Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding ergotherapie. Je hebt ervaring in het behandelen, begeleiden en adviseren van patiënten met chronische pijnklachten. Bij voorkeur in de poliklinische revalidatie met volwassenen. Je staat achter onze drie kerncompetenties: klantgericht, resultaatgericht en samenwerkingsgericht. Andere belangrijke competenties voor deze functie zijn: een professionele beroepshouding en goede contactuele eigenschappen.

Daarnaast vragen wij:

  • Een dosis creativiteit flexibiliteit en kun je omdenken!
  • Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband samen te werken;
  • Het vermogen om op een enthousiaste wijze mede vorm te geven aan ontwikkelingen in het vakgebied en vakoverstijgend kunnen denken;
  • Rijbewijs B en in het bezit van een auto.

Wat bieden we jou?
Een team met gedreven collega’s, wat gericht is op interdisciplinair samenwerken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen: salaris conform FWG functiegroep 55.

Wil je meer weten?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lucienne Petiet, hoofd behandeleenheid Sneek- Emmeloord – Meppel, telnr:  0614069446.

Kom jij ons team versterken?
Je sollicitatie kun je vóór 1 juni a.s. richten aan Revalidatie Friesland,

via onze website: www.revalidatie-friesland.nl / werken en leren bij / vacatures.

Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑