Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) | Ergotherapeut

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

ERGOTHERAPEUT
24 uur per week

Vacaturenummer 1540.24/DL

Info algemeen
Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN), is een gespecialiseerd centrum gericht op de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met (complexe) epilepsie en slaap-/waakstoornissen.
De sector Lang Verblijf biedt woonruimte en ondersteuning aan mensen met epilepsie en een verstandelijke beperking. De sector biedt plaats aan ongeveer 400 mensen, verspreid over de locaties “Meer en Bosch” te Heemstede waar 130 plaatsen zijn en “De Cruquiushoeve” te Cruquius met 240 plaatsen en Fonteinkruid te Zwolle met 40 plaatsen.

Werkplek
Als ergotherapeut ben je werkzaam op het Gezondheidscentrum gelegen op “De Cruquiushoeve”. Je ressorteert hiërarchisch onder de clustermanager.
Het Gezondheidscentrum is een centrum van expertise op het gebied van medische, paramedische, gedragswetenschappelijke en psychosociale epilepsiezorg en maakt deel uit van de sector Lang Verblijf.

Inhoud functie
Als ergotherapeut bij  SEIN voer je ergotherapeutische onderzoeken en behandelingen uit. Je adviseert en bent betrokken bij het regelen van hulpmiddelen. Je adviseert bij aanpassingen met het oog op valpreventie, bescherming bij epilepsie aanvallen en sensorische informatieverwerking (SI). Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en expertise teams.

Profiel
Je hebt minimaal een diploma HBO ergotherapie en staat ingeschreven in het basisregister van de beroepsvereniging. Je hebt bij voorkeur enige ervaring/affiniteit met epilepsie en ervaring met complexe doelgroepen. Je kunt zowel zelfstandig els in teamverband werken. Aangezien er maar één ergotherapeut bij SEIN werkzaam is, en je dus verantwoordelijk bent voor de sectie ergotherapie, zal je moeten beschikken over organisatorische vaardigheden. Kennis en ervaring op gebied van sensorische informatieverwerking is een pre. Een open, betrokken en respectvolle omgang met cliënten is vereist.

Wij bieden
Maximaal € 3313 bruto per maand, functiegroep 50, bij een volledig dienstverband en een eindejaarsuitkering van 8,33% volgens de CAO Ziekenhuizen;
Aanstelling, in eerste instantie, voor de duur van één jaar. Bij ongewijzigde omstandigheden is daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd mogelijk.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Oosterbaan,  tel. 023-558 8843 Daniëlle van der Wijden, logopedist tel. 023-558 8842 of Chris Janssen Andeweg, manager Behandeling & Dagbesteding tel. 023-558 8801.

Sollicitatie
Voor 19 oktober a.s. kun je per mail een sollicitatie sturen naar abos@sein.nl of naar het secretariaat PO&O van de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN), Postbus 540, 2130 AM Hoofddorp, onder vermelding van het vacaturenummer.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑