Stichting Zorgverlening het Wit Gele Kruis | Ergotherapeut

Stichting Zorgverlening het Wit Gele Kruis | Ergotherapeut Ergotherapie Nederland

Stichting Zorgverlening het Wit Gele Kruis Sint Maarten is op zoek naar een nieuwe collega met ervaring en een opleiding als:

Ergotherapeut
De werkzaamheden van een Ergotherapeut binnen onze stichting zijn uiteenlopend. Door onze diversiteit aan clienten binnen de verschillende afdelingen (verzorging— en verpleeghuis, gehandicaptenzorg, revalidatie etc.) wordt er veel van je gevraagd.  Onze Ergotherapeut wordt geacht te onderzoeken, diagnostiseren, behandelen  en daarbij kwaliteit te promoten.

Aangezien wij een kleine stichting, op een klein eiland zijn, zijn creativiteit (bijvoorbeeld het repareren van allerhande rolstoelen) en zelfstandigheid sleutelbegrippen voor deze functie.

Naast de zorg voor onze clienten  heeft onze Ergotherapeut ook een duidelijke rol in de advisering van verpleegkundigen en andere proffesionals binnen de Stichting, zowel in het verzorgings- en verpleeghuis als extramural.  Hierbij is een initiatiefrijke houding, empathie en plezier in de samenwerking essentieel.
Vereisten:
Naast een relevante opleiding op minimal bachelor niveau  beschikt de juiste kandiaat over veel aanpassingsvermogen en  interesse in culturele verschillen. Kennis van onze diverse doelgroepen (ervaring met kinderen) en werkervaring met  onder andere meervoudig gehandicapten en PG clienten is vereist. Kennis van sensorische integratie problematiek is een grote pre en beheersing van het Engels is een vereiste (Spaans en of Frans zijn een pre).

Stichting Zorgverlening Het Wit Gele Kruis is een multidiciplinaire zorginstelling en een van de grotere zorgverleners op het eiland Sint Maarten. Met ruim 160 medewer-kers verzorgen wij dagelijks een veelheid aan clienten met zeer uiteenlopende zorgvraag. De stich-ting is constant in onwikkeling en streeft ernaar om naast het centraal stellen van de client, haar mede-werkers optimale ontwikkelings-mogelijkheden te bieden.
Naast salaris, vakantiegeld, een Kerstbonus, ziektekostenverzekering en ons pensioenplan, biedt de Stichting een werkomgeving met de mogelijkheid voor persoonlijke en proffessionele groei.  De Stichting promoot een gezonde levensstijl  en ondersteund dit o.a. met diverse gratis sportlessen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +1 721 5484431 en vragen naar Jaap.  Sollicictaties, be-staande uit een motivatiebrief en een cv, ontvangen wij graag op: careers@whiteyellowcross.org U kunt reageren tot 31 oktober 2019.

Bent u geintereseerd in onze stichting dan bent u altijd welkom voor een bezoek, ons adres is Estate Road # 6, Sint John”s, Cul de Sac, Sint Maarten. Aan een webside wordt gewerkt, online zijn wij nu vindbaar op Facebook/whiteandyellowcrosscarefoundation

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑