Home » Tijdelijke ergotherapeut Intramuraal voor 32-36 uur per week | TanteLouise

Tijdelijke ergotherapeut Intramuraal voor 32-36 uur per week | TanteLouise

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Daar maken wij geen geheim van. Sterker nog: tante vindt dat iedereen mag weten hoe ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers er elke dag weer voor zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk – en ook daar helpen we graag bij – maar daarnaast in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Ben jij werkzaam als ergotherapeut en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Beschik je daarnaast over een flexibele instelling en wil jij je kwaliteiten inzetten binnen een leuk team? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut maak je onderdeel uit van de afdeling Behandeling & Revalidatie. Ons intramurale team bestaat uit 9 ergotherapeuten. Je biedt behandelingen aan psychogeriatrische en somatische cliënten binnen onze zorg- en verpleegcentra. Je levert een bijdrage aan diagnostiek, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en neemt deel aan de verschillende overlegvormen waaronder werkoverleg binnen de eigen discipline en het multidisciplinaire team. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als naar onze verwijzers. Je adviseert en ondersteunt (zorg)medewerkers, daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van vakinhoudelijke onderwerpen en randvoorwaarden.

Wat vragen we van je?

Je hebt een diploma HBO ergotherapie, affiniteit met de doelgroep ouderen en werkervaring binnen de ouderenzorg. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team, bent flexibel qua inzet en je hebt een zelfstandige werkhouding. Je bent innovatief, proactief, ondernemend, flexibel en resultaatgericht. Voor deze functie is het bezit van rijbewijs en een auto een vereiste.

Wat bieden we je?

Uiteraard wil je vooraf weten wat tante zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt. Wees gerust, tanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer gewoon:
• Een prettig salaris ingeschaald in FWG 55 van de cao VVT
• Een solide pensioen
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% in november
• Een aanvullende reiskostenvergoeding voor als je wat verder weg woont
• De mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van uiteenlopende opleidingen en cursussen!
… en nog tal van andere personeelsvoorzieningen. Allemaal prima geregeld, dus.

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan zo spoedig mogelijk een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteerbutton (onder in beeld)! Wij nemen jouw sollicitatie dan direct in behandeling.

Heb je vragen over de functie? Aarzel niet en neem contact op met Sophie Schoonderwoerd, ergotherapeut, via telefoonnummer 06-83987737.
Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!