Tolbrug specialistische revalidatie zoekt Ergotherapeut/arbeidscoördinator 24-32 uur per week

Tolbrug specialistische revalidatie zoekt  Ergotherapeut/arbeidscoördinator  24-32  uur per week Ergotherapie Nederland

Tolbrug is hét revalidatie-expertisecentrum voor Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Het is een onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en gevestigd op 3 locaties in Den Bosch en Uden. Tolbrug biedt naast revalidatiegeneeskunde ook paramedische zorg en eerstelijns fysiotherapie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Tolbrug heeft zich ten doel gesteld gezondheidswinst voor mens en maatschappij te realiseren. Voorbij revalidatiegeneeskundige diagnostiek en behandeling aan mensen met een cognitieve en/of motorische beperking door een somatische oorzaak, ontwikkelt Tolbrug samen met deze mensen begeleidingstrajecten op weg naar zelfstandigheid, eigen regie en maatschappelijke participatie, revalideren wordt gezien als leerproces. Tolbrug werkt nauw samen met onderwijs- en wetenschappelijke instituten, binnen en buiten de zorg, om voortdurend te bouwen aan een cultuur en omgeving die nodig is om kennis op het gebied van zelfredzaamheid, eigen regie en maatschappelijke participatie voor onze doelgroep op en uit te bouwen.
 
Tolbrug specialistische revalidatie richt zich op de toekomst van revalidant en medewerker De professional krijgt in onze organisatie verantwoordelijkheid, autonomie en ruimte voor zijn expertise. Kernwaarden binnen Tolbrug zijn: aandacht, revaliderend leren, vernieuwend, veiligheid, openheid en gastvrijheid. De vakgroep revalidatiegeneeskunde heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in verbinding met ketenpartners en het verwerven van een sterke positionering binnen de organisatie.

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar ergotherapeut/arbeidscoördinator voor de unit neurologische aandoeningen op onze locaties in “s-Hertogenbosch en Uden.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van klinische en poliklinische revalidanten. Behandeling en begeleiding is zowel individueel als in groepsverband. Je stelt de revalidant en zijn/haar hulpvraag centraal en stemt het behandelprogramma af op de hulpvraag van de revalidant. Naast de reguliere ergotherapiebehandelingen begeleid je ook revalidanten die een specifieke arbeidsvraag hebben. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de discipline en aan de interdisciplinaire samenwerking. Je neemt deel aan teamgebonden overlegvormen. Binnen de unit worden onder andere revalidanten met de diagnoses NAH, MS., neuromusculaire aandoeningen en ALS behandeld.

Wij vragen
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie en meerdere jaren ervaring in het werken in een revalidatiesetting. Ook is ervaring met en scholing in neurorevalidatie en cognitieve revalidatie noodzakelijk. Gevolgde scholing van de AMPS is een pré. Gevolgde Melba en IDA scholingen zijn bijzonder gewenst. Je hebt kennis en ervaring m.b.t. wet- en regelgeving omtrent arbeids/re-integratievraagstukken. Ook heb je kennis en ervaring binnen multidisciplinaire arbeidsbegeleiding. Tot slot beschik je over kennis en ervaring binnen het analyseren van werktaken, werksituaties en werkbelasting.
 
Verder vragen wij

Als persoon ben je stressbestendig, flexibel in het organiseren van je werk en kan je binnen de dynamiek van de dag de juiste prioriteiten stellen. Je werkt zelfstandig, bent kritisch en analytisch en je kunt zowel de belangen van de revalidant als van de werkgever bewaken. Daarbij ben je proactief binnen de samenwerking in het team. Je bent bevlogen in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en/of het bijhouden van vakinhoudelijke wetenschappelijke ontwikkelingen.

Wij bieden
Inschaling vindt plaats in functiegroep 55 (maximaal € 3.917,– bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.  Duurzaamheid vindt he JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. Een plezierige en dynamische werkomgeving en werken in een ervaren, gedreven en professioneel team.  Wij bieden een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nienke Spitters of Nadia Vogt, ergotherapeuten/arbeidscoördinatoren neurologische aandoeningen, bereikbaar via tel. 073-553 5600.  Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 16 oktober 2019 versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het  JBZ Magazine.

Voor meer informatie over Tolbrug Specialistische Revalidatie, zie: www.tolbrug.nl.

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑