Update Ergotherapie en Coronacrisis 25 maart 2020

Update Ergotherapie en Coronacrisis 25 maart 2020 Ergotherapie Nederland

 

Vandaag slechts 2 berichten. Alhoewel er vast en zeker nog vragen zijn of zullen komen, lijkt er binnen de ergotherapie en de paramedische zorg voor nu meer duidelijkheid te zijn.

Er is een bericht van Rijksoverheid en informatie betreffende de paramedische zorg. Het andere bericht is een informatiebrief voor cliënten. Het is een voorbeeldbrief dus je kunt deze aanpassen naar je eigen omstandigheden. Wij hopen hiermee wat werk uit handen te nemen.

Rijksoverheid (VWS) en paramedische zorg

Vanaf vandaag heeft de Rijksoverheid ook een website pagina betreffende de paramedische zorg. Het eerste bericht dat er op is gepubliceerd is gelijk aan het bericht dat wij gisteren publiceerden over het wel of niet nodig zijn van  een verwijzing. Dit is de link waarop de pagina kan worden gevonden: Blijf ook andere websites van de overheid volgen omdat algemene maatregelen op die pagina(‘s) worden gepubliceerd.

Voorbeeldbrief voor cliënten

Nuttige informatie

Vragen?

  • Onze leden kunnen vragen stellen via: en@ergotherapie.nlmet als onderwerp Corona. 
  • Al onze leden die in loondienst zijn kunnen bovendien contact opnemen met FBZ Rechtshulp via 088 – 13 44 111 of rechtshulp@fbz.nl. De experts van de FBZ staan voor je klaar.

 

Terug naar boven ↑


Terug naar boven ↑