Vacature Coach veilig en fysiek gezond werken Fokus wonen

Regio Zuid-Holland | 20 uur per week

Fokus is een landelijke organisatie die ervoor zorgt dat mensen met een fysieke beperking onafhankelijk, vrij en zelfstandig kunnen leven. We streven naar een maximale vrijheid en eigen regie van de cliënt en bieden assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit gebeurt 24 uur per dag en zeven dagen per week op bijna 100 projecten in Nederland. Met name onze ADL-assistenten zorgen hiervoor, zij zijn het hart van Fokus.

Inmotion - Ergotherapie

Vind je het leuk om te puzzelen hoe fysiek belastende zorg op een zo optimaal gezonde manier uit te voeren is? Hou je er van om les te geven en te coachen? Dan is Fokus op zoek naar jou! 

Functieomschrijving

Als coach lever je een bijdrage aan veilig en fysiek gezond werken, dit doe je door mogelijk fysiek belastende zorg te analyseren bij de cliënt thuis en hier adviezen over uit te brengen. Daarnaast lever je  bijdrage aan de opleiding en bijscholing van de ADL-assistenten. Je werkt samen met de managers ADL-assistentie, collega coaches en gedragskundige in de regio.

 

Profiel

  • Je communiceert helder, bent motiverend en creatief in het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen
  • Je bent bekwaam in het ondersteunen en het geven van scholing aan groepen en individuen op het gebied van veilig en gezond lichaamsgebruik
  • Je bent graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transferhulpmiddelen
  • Je hebt een afgeronde opleiding fysiotherapie/ergotherapie/of anderzijds passend
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer in verband met het reizen naar locaties die moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag overleggen

 

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselende baan in een ambitieuze omgeving waarin het nemen van initiatief wordt gestimuleerd. Het gaat om een aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Inschaling conform cao Fokus schaal 9, met een maximum van € 4.494,- bruto per maand bij een voltijd dienstverband; de inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt Fokus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 19 mei solliciteren op deze functie via deze link. De sollicitatie kun je richten aan Rianne Cuppen, directeur ADL-assistentie. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Cicilia Nieuwenhuizen, coach veilig en fysiek gezond werken via 06 121 469 85. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 3 juni op het kantoor van Fokus in Utrecht (Drieharingstraat 28, Utrecht). De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne medewerker voorrang.