Vacature enthousiaste Beleidsondersteuner

Utrecht | 28-32 uur

Ergotherapie Nederland (EN) is de beroepsorganisatie van en voor ergotherapeuten in Nederland. Wij vertegenwoordigen alle ergotherapeuten, behartigen hun beroepsinhoudelijke en sociaal economische belangen en spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het beroep. Het bureau van EN bestaat uit zo’n 14 medewerkers, die dagelijks op facilitair en beroepsinhoudelijk vlak de ergotherapie en ergotherapeuten ondersteunen. Als ondersteuner maak je deel uit van het Team Beleid dat bestaat uit 5 personen, waaronder de manager Inhoudelijk Beleid en Kwaliteit.

Ergotherapie-oproep

Ter vervanging van onze collega die op zwangerschapsverlof gaat.

Heb jij aantoonbare affiniteit met ergotherapie en verdiep je je snel in vakinhoudelijke thema’s rondom ergotherapie? Ben jij vanaf half maart 2024 beschikbaar en kan jij veel ballen in de lucht houden? Ben je ook iemand die makkelijk kan schakelen en vind je het leuk om contact te onderhouden met onze actieve leden en hen te betrekken bij diverse projecten en activiteiten? Dan is dit dé (tijdelijke) baan voor jou!

 

Wie wij zoeken

Wij zoeken voor ongeveer 16 weken een ondersteuner die organisatorisch en administratief binnen het team inhoudelijk beleid en kwaliteit de werkzaamheden ondersteunt en voorbereidt. De beleidsondersteuner heeft dagelijks contact met zowel leden als met externe partijen en betrekt leden bij de diverse projecten. Dit doe je als verbinder in overleg met beleidsmedewerkers en andere collega’s binnen Ergotherapie Nederland.

 

Ben jij die kandidaat?

  • Je bent ergotherapeut (of in opleiding) of hebt een andere paramedische achtergrond
  • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur op HBO-werk en denkniveau
  • Je wilt je competenties en deskundigheid graag inzetten voor het vak ergotherapie
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en je bent digitaal
    handig
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteitWerk je daarnaast graag in een team samen, neem je zelf initiatief en kun je snel schakelen, dan gaan we heel graag met je in gesprek.

 

Wij bieden jou

EN is een informele organisatie, waarin naast hard werken ook gezelligheid belangrijk wordt gevonden. De arbeidsduur voor deze functie is tussen de 28 en 32 uur per week en flexibel over de werkweek in te vullen. De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor de periode van zwangerschaps- en bevallingsverlof (vanaf 18 maart tot ongeveer 15 juli 2024 en eventueel voor een langere periode). De CAO ziekenhuizen wordt gevolgd en salariëring is afhankelijk van ervaring (indicatie FWG 50). Een ZZPconstructie hoort ook tot de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je cv met een motivatie voor deze tijdelijke functie naar t.a.v. Lucelle van de Ven, onze manager team Inhoudelijk Beleid & Kwaliteit via beleid@ergotherapie.nl o.v.v. vacature ‘Beleidsondersteuner’. De kandidaten die voldoen aan het profiel, nodigen wij daarna z.s.m. uit voor een gesprek. Wil je eerst meer weten over de dienstverlening vanuit team inhoudelijk beleid en kwaliteit van Ergotherapie Nederland, bezoek dan onze website. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Lucelle van de Ven of Dotte Luinenburg, onze beleidsondersteuner (030 26 28 356). Of mail naar beleid@ergotherapie.nl.