Vacature ergotherapeut bij Anergo

Wij zoeken een enthousiaste ergotherapeut voor onze eerstelijns praktijk. Wil je als ergotherapeut werken in de eerste lijn in Amsterdam Noord en/of de Zaanstreek, dan leren we je heel graag kennen. Anergo is een bruisende, groeiende praktijk in het Amsterdamse stadsdeel Noord en de Zaanstreek.

Wil je als algemeen ergotherapeut aan de slag bij cliënten in de thuissituatie? Of wil je je juist specialiseren in de handtherapie? Heb je misschien een ander specifiek aandachtsgebied dat je graag wil ontplooien in de eerste lijn? Wil je bij cliënten aan huis werken, juist vanuit je eigen huis online behandeling aanbieden of kom je gezellig in de praktijk cliënten ontvangen? Anergo heeft op dit moment drie praktijklocaties: eentje in de Zaanstreek en de andere twee in het Amsterdamse stadsdeel Noord.

Flexibiliteit is een belangrijk kenmerk van de organisatie en er is veel bespreekbaar qua uren en contractvorm (ZZP of loondienst). Wil je flexibele of juist vaste uren? Wij zoeken versterking in Amsterdam Noord én de Zaanstreek. Als de match goed is, is er veel bespreekbaar! Het belangrijkste is dat onze nieuwe ergotherapeut een klik heeft met zowel de praktijk, als het werk in de eerste lijn.

Wij bieden een flexibele, maar goed georganiseerde basis om je als ergotherapeut in te zetten in een superleuk gebied met een prettige diversiteit aan hulpvragen. Hoewel je veel zelfstandig zult werken, is er ook regelmatig overleg over de organisatie en de vakinhoudelijke kant van het werk. Verder geeft de verscheidenheid aan zorgvragen de mogelijkheid om je verder te specialiseren in hulpvragen die jouw interesse hebben.
Dus: heb je een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie, wil je in de eerste lijn aan de slag en zoek je een leuke werkplek? Grijp dan nu je kans en stel je aan ons voor!

Werken bij Anergo biedt jou:

  1. Een marktconform salaris mét een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsbudget OF een goede vergoeding en ondersteuning aan jou als ZZP’er
  2. Een fijne werkplek in een enthousiast team
  3. Flexibiliteit om je werk aan te passen aan je eigen wensen
  4. Alle ondersteuning die je nodig hebt om kwalitatieve zorg te leveren
  5. Een kans om je met veel zelfstandigheid verder te ontwikkelen

WAT VRAGEN WE?

  • Hbo-diploma ergotherapie
  • DTE geschoold (of bereid cursus te volgen)
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister
  • Eigen vervoer is handig, maar niet vereist
  • Wij gebruiken Incura, maar ervaring is niet vereist want het is niet moeilijk!

Stuur je motivatie en CV snel op naar anna@anergo.nl
Heb je vragen over de functie of organisatie? Mail dan met praktijkhouder Anna Curvers op anna@anergo.nl of bel het centrale nummer 020 737 3103 en geef je bereikbaarheid door, Anna belt je dan terug.