Vacature Ergotherapeut bij Behandel- en Kenniscentrum Brabant Zorg

Ben jij die enthousiaste, inspirerende, flexibele, ergotherapeut die ons team in de vakantieperiode wil versterken? Solliciteer dan voor 31-05-2023!

Dit ga je doen

 • Je bent werkzaam binnen de GRZ, dagbehandeling, WLZ, eerste lijn
 • Als lid van het multidisciplinair zorgteam de cliënten behandelen en begeleiden conform het individuele zorgplan
 • Verrichten van huisbezoeken en adviseren van woningaanpassingen en voorzieningen
 • Op verwijzing van artsen behandelen/ adviseren in het kader van de extramurale ergotherapie

Dit ben jij

Jij hebt een hbo diploma ergotherapie. Bij voorkeur sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en heb je ervaring en affiniteit met ouderenzorg. Verder:

 • Je werkt zelfstandig en accuraat.
 • Je kunt in multidisciplinair teamverband werken.
 • Stel je zelfstandig ergotherapeutische behandelplannen op en voer je deze uit.
 • Stel je prioriteiten en neem je initiatief. Creativiteit en vindingrijkheid zijn daarbij van belang, net als flexibiliteit, bijvoorbeeld in je planning.
 • Kun je je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken, wat van belang is bij het geven van instructies aan de cliënten, zorgmedewerkers en bij de verslaglegging en administratie.
 • Ben je alert en proactief en help je cliënten de grenzen van hun fysieke en mentale mogelijkheden op te zoeken, maar niet te overschrijden.
 • Een rijbewijs en de beschikking over een auto is gewenst.

Hier ga je werken
Het team ergotherapie maakt onderdeel uit van het Behandel- en Kenniscentrum (BKC) en bestaat uit 11 collega’s in regio Den Bosch- Bommelerwaard.

Dit bieden wij
Deze vacature is in principe gesteld vanwege vakantiewaarneming. Het betreft daarom een functie van 29-05-2023 tot en met 29-09-2023 (eventuele verlenging tzt in overleg). De werktijden zijn in overleg met de collega ergotherapeuten.

Je krijgt een tijdelijk dienstverband en een salaris in FWG 55 (van minimaal € 3.084,18,- en maximaal € 4.558,- bruto per maand, bij 36 uur) volgens de CAO VV&T. Verder bieden wij:

 • Een uitdagende baan in een prettig en ambitieus team.
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand).
 • Eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling

Over BrabantZorg
Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Contactpersoon
Contactpersoon: Lieke Timmermans ergotherapeut Behandel- en Kenniscentrum van regio Den Bosch- Bommelerwaard

Telefoonnummer: 06-57341449 (werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag & vrijdagochtend)
E Mailadres: lieke.timmermans@brabantzorg.eu

Solliciteren kan tot uiterlijk 31 mei 2023. De gesprekken vinden daarna plaats.

Heb je vragen? Bel dan met

Contactpersoon: Lieke Timmermans; Ergotherapeut

Telefoonnummer 06-57341449 (werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag & vrijdagochtend)

Emailadres lieke.timmermans@brabantzorg.eu

Sollicitatieproces
Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.