Vacature ergotherapeut bij Ergotherapie Eemheuvel

Ondernemend en enthousiast team zoekt collega!

Ergotherapie Eemheuvel is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk voor de regio Eemland (Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Leusden en Amersfoort) en Utrechtse Heuvelrug (Doorn, Leersum, Maarn, en Maarsbergen).

De praktijk richt zich op (jong) volwassenen en ouderen en omvat alle reguliere ergotherapie-vragen. Er wordt intensief multidisciplinair samengewerkt met andere zorgprofessional zoals huisartsen, fysiotherapeuten, en thuiszorgorganisaties. De praktijk participeert in buurtzorgteams. We kennen specialisaties op het gebied van Parkinson, Oncologie, COPD, dementie, cognitieve revalidatie, NAH, Covid herstelzorg en reumatische klachten. Op dit moment werken er 5 ergotherapeuten binnen de praktijk. In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal 24 uur.

Werkzaamheden/functie-inhoud
Onderzoeken, behandelen, begeleiden en adviseren van de cliënten. Onderhouden en versterken van netwerk. De werkzaamheden vinden plaats aan huis bij de cliënt of op een van de praktijklocaties.
Binnen ons team hechten we veel waarde aan collegialiteit, openheid en betrokkenheid. Wij bieden een gemotiveerd team met veel ervaring waarin er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en we je uitdagen om met eigen ideeën te komen. Zelfstandigheid, ondernemend zijn, enthousiasme en flexibiliteit worden hierbij verwacht.

Functie eisen
– Erkend diploma ergotherapie;

– Registratie in het kwaliteitsregister;

– DTE gecertificeerd;

– Ondernemend en passie voor het vak;

– Affiniteit in het behandelen van volwassen en ouderen;

– Een goede schriftelijke en mondelinge communicatie van de Nederlandse taal;

– Beschikking over rijbewijs en auto;

Zowel ervaren ergotherapeuten als net afgestudeerden willen we uitnodigen om te solliciteren.

Ons aanbod
We bieden je minimaal 24 uur. Uren zijn in overleg in te vullen. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Arbeidscontract, salaris afgeleid van VVT cao of op basis van ZZP.

Begindatum
Zo snel mogelijk

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van motivatie en CV graag per e-mail naar: info@ergotherapie-eemheuvel.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolijn Welberg of Astrid Guit, telefoonnummers: 06-24814360 / 06-38095928.