Vacature Ergotherapeut bij Ergotherapie Praktijk Veluwe

De eerste lijn is volop in beweging, ergotherapeuten gaan hier in mee. Binnen Ergotherapie Praktijk Veluwe zijn er genoeg kansen en uitdagingen in om ons mooie vak in te zetten en te laten groeien. Wij zijn een vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie, kinderergotherapie en handtherapie. Binnen de praktijk worden er kinderen, (jong)volwassenen en ouderen behandeld met zeer diverse vraagstellingen. In totaal werken wij met 10 ergotherapeuten. Wij hebben vestigingen in Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Voorthuizen, Ermelo, Zeewolde, Hierden en Putten en bestaan nu 15 jaar.

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste ergotherapeut die eventueel ook handtherapie kan geven, warm loopt voor de de dynamiek in de 1e lijn en zichzelf profileert. De doelgroep is voornamelijk volwassenen met diverse zorgvragen, al dan niet ziektegerelateerd. De handtherapie betreft zowel de conservatieve behandeling alsook de nabehandeling van trauma’s en operaties.

Functie-eisen ergotherapeut
Daarnaast stellen wij de volgende functie-eisen:
● Afgeronde HBO opleiding ergotherapie;
● Relevante werkervaring is een pré
● Afgeronde scholing handtherapie of de bereidheid deze te volgen.
● Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
● In het bezit van een persoonlijke AGB code.
● DTE geschoold.
● Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband.
● Slagvaardig en accuraat.
● In bezit van rijbewijs en beschikken over een auto.

Wat maakt werken bij ons bijzonder?
Wij bieden een baan aan waarin je kunt groeien. Je komt te werken in een regio waar 1 van onze ergotherapeuten al veel contacten heeft en samen werken jullie in dezelfde regio. Deze baan is zeer afwisselend en dynamisch. In principe werk je bij de cliënt aan huis. Je komt in een sociaal team te werken, waarin collega’s elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Wij bieden je kansen om het vak te profileren en persoonlijke ontwikkeling binnen de ergotherapie. Verder ben je veel zelfstandig aan het werk in je eigen regio en onderhoudt je de samenwerkingen die er reeds zijn en legt nieuwe contacten in je regio. Jij en je collega’s zijn veel onderweg, maar op afgesproken tijdstippen komen we samen voor intervisie en team momenten in Nijkerk.
Wij willen met ons enthousiaste team de ergotherapie breed neerzetten in de gehele regio. Wij bieden je een werkomgeving waarin je o.a. samenwerkt met fysiotherapeuten, hulpmiddelenleveranciers en zorgwinkels. Dit betekent dat je deels in een bestaand netwerk werkt, maar ook dat je een nieuw netwerk creëert.

Contract
Wij hebben de intentie om een lange termijn relatie op te bouwen. In eerste instantie is het een jaarcontract van 24-38 uur, inzet uren flexibel te plannen. Indien beide partijen positief zijn, wordt de samenwerking voortgezet in de vorm van een vast contract. Salaris bij 36 urige werkweek; tussen € 2798,- en €4110,-

Secundaire arbeidsvoorwaarden
● Uitgebreide scholingsmogelijkheden
● Zakelijke telefoon
● Zakelijke laptop
● Werkkleding
● Reiskostenvergoeding
● Keuze uit: fietsplan, pensioenopbouw of extra vakantie uren.

Wat vraag jij?
We zijn erg benieuwd naar wat jou zou trekken in de eerste lijn en wat jij nodig hebt om bij ons te komen werken. Wat vind je belangrijk en wat jij verwacht van een baan in de eerste lijn?

Schrijf ons!
Ergotherapie Praktijk Veluwe
t.a.v. Lisette Priem en Arianne Hilbers
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk

of via info@ergotherapie-veluwe.nl