Vacature Ergotherapeut bij Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland is op zoek naar een Ergotherapeut voor 24 uur per week

Weet jij als geen ander hoe je iemand na een ongeval, aandoening of ziekte opnieuw in zijn kracht zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie
In deze functie zorg jij dat de patiënt zijn of haar dagelijkse activiteiten weer zoveel mogelijk zelfstandig kan uitvoeren. Je doet dat veelal zelfstandig, maar werkt ook intensief samen met de andere disciplines en de revalidatiearts. Jouw patiënten zijn vooral mensen met neurologische problematiek door bijv. NAH. Ook chronische pijn, ALS, MS, oncologie en Parkinson behoren tot jouw doelgroep.

Het team
Je komt terecht in een team vol gedreven en hulpvaardige collega’s. Het team bestaat niet alleen uit collega ergotherapeuten, maar je werkt ook interdisciplinair samen met collega’s van andere behandeldisciplines. Denk daarbij aan artsen, psychologen, fysiotherapeuten, activiteiten- en muziektherapeuten, logopedisten.

Wat verwachten we van jou?
Voorop staat dat je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie. Je durft verder te kijken en denkt altijd creatief met de patiënt mee voor het beste resultaat. Ook ben je altijd in voor wat nieuws en streef je naar vakinhoudelijke ontwikkeling. Naast de reguliere behandelingen zet je je actief in voor innovatieve zorgverlening om samen met je collega’s optimale revalidatiezorg te kunnen bieden.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Revalidatie Friesland betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving. Als de keuze op jou valt, zijn we maar wat blij dat je ons team komt versterken. Wij bieden daarom een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in functieschaal 55. Je salaris bedraagt minimaal €3115,- en maximaal €4391,- bruto per maand bij een voltijd dienstverband.


Solliciteren:
Laat zien wat je kunt! Via de button ‘solliciteren’ kun je eenvoudig online je motivatie en cv aan ons sturen. Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over de sollicitatieprocedure.
De sluitingsdatum van deze vacature is 08-10-2022.
Liever eerst een dagje meelopen? Dat kan. Neem daarvoor contact op met de afdeling Personeel & Organisatie via 088- 5801257 of stuur een mail naar mfq.van.dijk@revalidatie-friesland.nl
Omdat we werken met kwetsbare personen, vragen we van alle medewerkers die bij ons in dienst treden, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Na de eerste gespreksronde kunnen referenties worden opgevraagd.

Vragen?
Voor vragen over de inhoud van de vacature kan je contact opnemen met Fenna Melchers – Slotboom, Hoofd Behandeleenheid locatie Emmeloord via telefoonnummer 06-16341229.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Personeel & Organisatie.

https://werkenbij.revalidatie-friesland.nl/o/ergotherapeut-emmeloord